Ακόμη ένα δωρεάν DLC για το Battlefield 4

Smiley face

Η EA συνεχίζει ακάθεκτη χαρίζοντας στην κυριολεξία ακόμη ένα DLC για το Battlefield 4 στη πορεία κυκλοφορίας του Battlefield 1. Η EA είχε προβεί ακόμη μια φορά μέσα στον Μάιο σε δωρεάν DLC για το Battlefield 4 και τώρα κάνει ξανά την εμφάνισή της. Το τελευταίο δωρεάν expansion του Battlefield 4, με την ονομασία Second Assault, κανονικά κοστίζει 15$. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο για Xbox One και Xbox 360 εντελώς δωρεάν. Όπως όλα δείχνουν και με προηγούμενες προσφορές, οι χρήστες των PS4 και PC επρόκειτο να επωφεληθούν και αυτοί αργά ή γρήγορα.

Εντελώς δωρεάν το Second Assault για το Battlefield 4 στις πλατφόρμες Xbox. Η προσφορά, δυστυχώς, ισχύει μόνο για μια βδομάδα, οπότε όσοι προλάβετε !!!

Εντελώς δωρεάν το Second Assault για το Battlefield 4 στις πλατφόρμες Xbox. Η προσφορά, δυστυχώς, ισχύει μόνο για μια βδομάδα, οπότε όσοι προλάβετε !!!

Το Second Assault κυκλοφόρησε επίσημα τον Δεκέμβριο του 2013 και περιλαμβάνει τέσσερις multiplayer maps, οι οποίες αποτελούν νεότερες εκδόσεις από εκείνες που υπήρχαν στο Battlefield 3. Αναφορικά, τα maps είναι τα εξής: Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman και Operation Firestorm. Επιπλέον, το DLC προσθέτει πέντε ολοκαίνουργια όπλα και δέκα επιπρόσθετα assignments διεγείροντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των gamers να το αποκτήσουν. Στα παρακάτω links μπορείτε να μπείτε και να κατεβάσετε το expansion για το περιορισμένο χρονικό διάστημα της μιας βδομάδας:

  • Για Xbox One (Μέγεθος: 4.42 GB)
  • Για Xbox 360 (Μέγεθος: 1.34 GB)

Στο παρακάτω βίντεο δίνεται ένα δείγμα του gameplay από το Second Assault.

Το Battlefield 1 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2016 για PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση για την πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή της ΕΑ και μερικές επιβεβαιωμένες πληροφορίες εδώ

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts