Αναγκαστική πτώχευση σε όσους κλέβουν την Rockstar

Smiley face

Η Rockstar ξεκίνησε την διαδικασία εξαναγκαστικής πτώχευσης στους παίκτες που έχουν βρει παράνομες πηγές και μάζεψαν χρήματα στο Grand Theft Auto Online.

Σύμφωνα με την δήλωση της Rockstar, όλο το υπόλοιπο από τους λογαριασμούς των Cheaters θα αφαιρείται. Επίσης θα λάβουν ένα μήνυμα με την είσοδο στο παιχνίδι πως το Balance τους έχει ρυθμιστεί χειροκίνητα.

 

 

Θα τιμωρηθούν ακόμα πιο σκληρά αυτοί που έχουν εξελίξει τον χαρακτήρα τους εις βάρους των υπολοίπων χρησιμοποιώντας διάφορα mods ή third party programms.

Το Grand Theft Auto από την ημέρα που άνοιξε είχε πάρα πολλά κενά ασφαλείας και ημερησίως μοίραζε εκατομμύρια ingame balance.

Μερικοί από αυτούς τους “τυχερούς” παίκτες ακόμα υπάρχουν στις πρώτες θέσεις, τερματίζοντας διάφορες πίστες σε κλάσματα δευτερολέπτων.

 

 

Η Rockstar ανά τακτά χρονικά διαστήματα περνούσε ban waves σε παίκτες οι οποίοι χωρίς λόγο έπαιρναν μεγάλα χρηματικά ποσά στον λογαριασμό τους….

Διάφορες κοινότητες που προσφέρουν διαφόρων ειδών cheats/mods για να αποκτήσετε εκατομμύρια εξαρχής προειδοποιούν πως αυτό μπορεί να βλάψει το Account.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts