Ανακατασκευασμένο DLC map του World at War στο Call of Duty: Black Ops III

Smiley face

Η εταιρία Treyarch, ακολουθώντας πιστά μία προηγούμενη ανακοίνωσή της όσον αφορά την κυκλοφορία του δεύτερου expansion για το Call of Duty: Black Ops III, έθεσε στην κυκλοφορία ένα ολοκαίνουργιο video αναφορικά με το επερχόμενο expansion “Eclipse”. Το video αυτό εστιάζει κυρίως στο multiplayer map “Verge”, μία ανακατασκευή της αρένας “Banzai” της προηγούμενης έκδοσης Call of Duty: World at War. Το παρακάτω video των 17 δευτερολέπτων παρουσιάζει, εν συντομία, το νέο χαρακτηριστικό του DLC που αναμφίβολα θυμίζει κάτι από τα παλιά.

Τι πρέπει να περιμένει κανείς στην πίστα για να βγει προετοιμασμένος να την κατακτήσει ??

Το νεο προστιθέμενο map περιέχει πλούσιο περιεχόμενο  σε τούνελ καθώς και καταρράκτες σε γραφικό περιβάλλον που κόβει την ανάσα. Η Treyarch αναφέρει ότι όποιος καταφέρει να ελέγξει τη γέφυρα στη μέση της αρένας θα βρει το “κλειδί της επιτυχίας” (χαρίζοντας πολλά kills !!!).  Σε γενικές γραμμές, η πίστα θεωρείται μετρίου μεγέθους.

Αναλυτικότερα, η πίστα “Verge” φέρνει τη μάχη στο κέντρο του post – apocalyptic μέλλοντος (όπου γίνεται χρήση προηγμένης τεχνολογίας σε όλους τους τομείς του στρατού και όχι μόνο !!!) όπου δύο πολεμικές φατρίες έχουν εγκαθιδρύσει μία έχθρα πολεμώντας ανελλιπώς η μία την άλλη. Πέρα από τη γέφυρα ως “κλειδί της επιτυχίας”, ο χρήστης θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τα φρούρια, τα τούνελ και τους καταρράκτες ως πλεονεκτικά στοιχεία του περιβάλλοντος, για να κυριαρχήσει σε μία ταχύτατη μάχη σε μία πίστα μεσαίου μεγέθους όπως προαναφέρθηκε.

Τι άλλο θα περιέχει το νέο DLC και ποιες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες ??

Η πίστα “Verge” είναι μία από τις τέσσερις που θα περιλαμβάνονται στο νέο DLC “Eclipse”. Αναφορικά, οι υπόλοιπες τρεις ονομάζονται “Knockout”, “Rift” και “Spire”. Επιπρόσθετα, το νέο expansion θα συμπεριλαμβάνει και μία πίστα με Zombies με την ονομασία “Zetsubu No Shima”. Στο παρακάτω video παρουσιάζεται το πρώτο επίσημο trailer της νέας πίστας.

Το expansion θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου για PS4, ενώ η κυκλοφορία του σε Xbox One και PC θα ακολουθήσει λίγο αργότερα. Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει η κυκλοφορία δύο ακόμη DLC πακέτων χωρίς να υπάρχουν, ωστόσο,περαιτέρω πληροφορίες . Μπορείτε να αποκτήσετε το Call of Duty: Black Ops III – Season Pass στο Steam μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts