Ανακοίνωση Dragon Quest Builders

Smiley face

Η εταιρία Square Enix ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Dragon Quest Builders σε Αμερική και Ευρώπη. Θα κυκλοφορήσει στης 4 Οκτωβρίου για PS4 και PSVita, ενώ είχε κυκλοφορήσει  στις αρχές του έτους (και για PS3 μόνο στην Ιαπωνία).

DragonQuestBuilderr-Crop-ds1-670x406-constrain

To Dragon Quest Builders θυμίζει πάρα πολύ τα Minecraft και Terraria, καθώς σκοπός σας είναι η συλλογή διαφόρων στοιχείων της φύσης και αγαθών, τα οποία σας βοηθάνε να ξαναδημιουργήσετε τον κόσμο

DQB_10-19-15_001

Με λίγα λόγια είστε ο Μεσσίας, καθώς θα προσπαθήσετε να ξαναδημιουργήσετε ολόκληρο τον κόσμο από την αρχή, έναν κόσμο που καταστράφηκε από τον σατανικό Dragonlord!

Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι πως πέρα από το Sandbox κομμάτι, υπάρχουν και τα κλασσικά RPG στοιχεία της σειράς Dragon Quest.

DQB_01-13-16_008

Tο game είναι στην ουσία ένα Spin Off, Sandbox Action Rpg. Αποτελεί κομμάτι των εορτασμών για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του 1ου Dragon Quest! Η σειρά φέτος κλείνει 30 χρόνια και, πέρα από την κυκλοφορία του Dragon Quest Builders, θα κυκλοφορήσουν τα Dragon Quest VII και Dragon Quest VIII για 3DS, αλλά και το Dragon Quest Heroes 2 (κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνία στις 27 Μαΐου για  PS3, PS4 και PSVita).

ドラゴンクエストビルダーズ_20151015232103

Τέλος, ο Akira Toriyama ( δημιουργός του DragonBall ) επιστρέφει για ακόμη μία φορά στο σχεδιασμό των χαρακτήρων! (έχει σχεδιάσει όλους του χαρακτήρες, τέρατα κλπ σε όλη τη σειρά Dragon Quest) Game director είναι ο Kazuya Niinοu (δημιουργός της σειράς Etrian Odyssey ενός Crawling Dungeon Rpg).

Aναμένουμε λοιπόν να σώσουμε τον κόσμο και να γίνουμε για ακόμη μια φορά ο καλός σαμαρείτης που θα εξορκίσει το κακό στον κόσμο του Αlefgard! (ο κόσμος του πρώτου Dragon Quest!)

Dragon Quest Builders Official Announcement

 

 

[Πηγή 1, 2]

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts