Ανακοίνωση κυκλοφορίας του Sudden Strike 4

Smiley face

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Sudden Strike θεωρείται μία σειρά από real-time strategy παιχνίδια γυρισμένα στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στην αγορά από το 2000. Να επισημανθεί ότι στα real-time strategy παιχνίδια όλες οι αποφάσεις και οι ενέργειες που πραγματοποιεί ο παίκτης γίνονται σε πραγματικό χρόνο (Π.χ. Μία αναβάθμιση ενός κτιρίου ή μιας διμοιρίας μπορεί να κρατήσει ώρες). Μέχρι στιγμής έχουν βγει τέσσερα games τα οποία παρουσιάζονται παρακάτω αναφορικά:

  • Sudden Strike (2000)
  • Sudden Strike 2 (2002) — Download link
  • Sudden Strike 3: Arms for Victory (2008)
  • Sudden Strike: The Last Stand (2010)
Στιγμιότυπο από το Sudden Strike: Arms for Victory.

Στιγμιότυπο από το Sudden Strike: Arms for Victory.

Εν έτη 2016, η Γερμανική εταιρία έκδοσης, Kalypso Media, μόλις ανακοίνωσε τον τίτλο του επόμενου παιχνιδιού της σειράς. Δεν πρόκειται για άλλον από το Sudden Strike 4. Τη δημιουργία και παραγωγή του παιχνιδιού την έχει αναλάβει η Kite Games, με έδρα στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PC, Mac, PS4 και Linux. Όπως φαίνεται, δεν έγινε καμία αναφορά για Xbox One έκδοση. Η Kalypso Media υποσχέθηκε βελτιωμένα γραφικά και μεγαλύτερα πεδία μάχης. Ωστόσο, η ίδια τονίζει ότι η νέα κυκλοφορία δεν πρόκειται για reboot ή remake, αλλά για μία εξ’ ολοκλήρου ολοκαίνουργια προσθήκη στη σειρά.

image1_sudden_strike4_announced_kalypso_media

Στο εσωτερικό του παιχνιδιού …

Στο Sudden Strike 4 θα υπάρχουν τρία campaigns, στα οποία θα μπορεί κανείς να χειριστεί τα Βρετανικά, Αμερικάνικα, Γερμανικά ή Σοβιετικά στρατεύματα. Θα υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικά units, συμπεριλαμβανομένου του Γερμανικού bomber Heinkel He111, του Ρώσικου τανκ T-34, του Βρετανικού μαχητικού αεροσκάφους Hawker Typhoon καθώς και του Γερμανικού Panzerkampfwagen VI Tiger. Επιπρόσθετα, θα περιλαμβάνονται εννέα ατομικοί διοικητές, όπως ο George Patton και ο Bernard Montgomery, ο καθένας από τους οποίους θα κατέχει μοναδικά abilities.

Το επόμενο game της σειράς θα έρθει κοντά μας την άνοιξη του 2017. Έως τότε πάρτε ένα δείγμα από το teaser trailer του Sudden Strike 4, που είναι πλέον διαθέσιμο, καθώς και ένα gameplay video από το Sudden Strike 3: The Last Stand.

Πηγή

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts