Ανακοινώθηκε η Collector’s Edition του Resident Evil 7

Smiley face

Μαζί έχει και ένα κομμένο δάχτυλο!

Τον άλλο μήνα θα κυκλοφορήσει η Collector’s Edition του Resident Evil 7. Η Capcom όμως, δεν κράτησε κρυφό το πακετάκι που θα σας κοστίσει μισό νεφρό για να το αποκτήσετε. Μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα.

Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα.

Το πακέτο δημιουργήθηκε από την Project TriForce, και περιλαμβάνει όπως είδατε τα εξής:

  • Το παιχνίδι Resident Evil 7: BioHazard
  • Μια αποκλειστική μεταλλική θήκη
  • Έναν ανάγλυφο φάκελο με μια αποκλειστική λιθογραφία
  • Ένα ανατριχιαστικό σημείωμα
  • Ένα πλήρως αρθρωτό κομμένο δάχτυλο USB των 4GB (τσιγκούνηδες με τη μνήμη)
  • Ένα κουτί σαν κασέτα VHS
  • Ένα μουσικό κουτί στο σχήμα της έπαυλης του παιχνιδιού το οποίο έχει και LED φωτάκια

Κάποια από αυτά τα αντικείμενα θα τα δείτε και στο demo, το Resident Evil 7: Beginning Hour, οπότε μπορείτε να πείτε πως είναι αντιπροσωπευτικά του παιχνιδιού.

Οι κάτοχοι PC, καλύτερα να ετοιμαστείτε να νιώσετε άσχημα σαν μέλη της master race. Η Collector’s Edition θα πωλείται αποκλειστικά στο Gamestop για PS4 και Xbox One (editor’s note: Hahahahaha!) και πιθανότατα όχι για PC (αν υπάρξει κάτι νεότερο σχετικά με αυτό, το Gamehorizon θα σας ενημερώσει). Θα είναι διαθέσιμη στις 24 Ιανουαρίου 2017, μαζί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Αν θέλετε να αποχωριστείτε το ελαφρώς εξωφρενικό ποσό των $179.99 (editor’s note: Παίρνω πίσω το “hahahaha”, τώρα Capcom, περίμενε.) για αυτό το γλυκό πακετάκι, θα μπορέσετε να το προπαραγγείλετε εδώ.

Να σημειώσουμε επίσης πως η Capcom αναμένει το παιχνίδι να πουλήσει 4 εκατομμύρια αντίτυπα την ημέρα κυκλοφορίας και η τελευταία Resident Evil ταινία (για όσους αντέχουν να τις βλέπουν), θα κυκλοφορήσει 3 μέρες αργότερα από το παιχνίδι, στις 27 Ιανουαρίου 2017.

Γιατί έχω την αίσθηση πως το δάχτυλο USB ήταν ΠΟΛΥ κακή ιδέα;

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts