Ανακοινώθηκε επίσημα το Playstation 4 Neo

Smiley face

Η έντονη φημολογία τόσων μηνών επιβεβαιώνεται καθώς η Sony ανακοίνωσε πως θα υπάρξει το Playstation 4 Neo, το όποιο θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της προηγούμενης κονσόλας. Το νέο PS4 θα έχει ανάλυση 4K και καλύτερα γραφικά, όμως θα είναι ακριβότερο του μοντέλου των 360€.

Ο Andrew House ανέφερε στους Financial Times: “Θα πωλούνται και οι δύο εκδόσεις του PS4 καθ’ όλη διάρκεια ζωής της κονσόλας”.

Επίσης μας ενημέρωσε πως δεν θα έχουμε παρουσίαση του στην έκθεση της E3 2016 με την αιτιολόγηση ότι “Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την καλύτερη εμπειρία που θα προσφέρει η νέα κονσόλα ώστε να την παρουσιάσουμε πλήρως.”

Αυτό που μας καθησύχασε ήταν ότι τα παιχνίδια του PS4 θα είναι συμβατά και με τις δύο κονσόλες λέγοντας: “Όλα ή μια πολύ μεγάλη πλειοψηφία των παιχνιδιών περιμένουμε πως θα είναι έτοιμα να παιχτούν σε αμφότερες τις κονσόλες.”

Τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίες και τις πληροφορίες για τα specs δεν έχουμε έως τώρα, παρ’ ότι από φημολογίες ακούστηκε ο μήνας Οκτώβριος όσον αφορά την κυκλοφορία και ανανεωμένα CPU, GPU και RΑΜ για το τεχνικό κομμάτι.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts