Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του System Update στο Xbox

Smiley face

Με προηγούμενες ανακοινώσεις της, η Microsoft μας είχε προετοιμάσει για ένα μεγάλο update στο Xbox One. Πρόσφατα μάθαμε πως μέσα στην άνοιξη θα πραγματοποιηθεί. Με αφορμή την επέτειο των Windows 10 θα έχουμε αρκετές νέες προσθήκες στο τελευταίο λειτουργικό της εταιρίας, το οποίο εδώ και καιρό εκτός των υπολογιστών υποστηρίζει και την κονσόλα του Xbox.

Παρ’ ότι δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση με το τι θα περιέχει το νέο μεγάλο update, υποθέτουμε πως, η κονσόλα θα αναβαθμιστεί για να είναι συμβατή με τις VR συσκευές, το Microsoft Hololens. Επίσης περιμένουμε να προστεθεί η λειτουργία για Background μουσική αλλά και η ψηφιακή βοήθεια για να εξυπηρετεί τους χρήστες που έχουν προβλήματα.

Γενικότερα η Microsoft φαίνεται να θέλει να κάνει το κάθε Xbox One σαν ένα Development Kit στο οποίο οι χρήστες, με την συγκατάθεση τους, θα μπορούν να δοκιμάζουν τις νέες ιδέες της εταιρίας.

Όσον αφορά το PC αναμένουμε την επιλογή εγγραφής στον browser του Edge αλλά και λειτουργίες που θα αντικαταστήσουν το ποντίκι και το πληκτρολόγιο σαν αυτήν του stylus.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts