Ανακοινώθηκε νέος Champion στο LoL Camille

Smiley face

Η γνωστή σε όλους μας RiotGames ανακοίνωσε τον 6ο και τελευταίο χαρακτήρα στο πολυαγαπημένο μας παιχνίδι, League Of Legends (LoL) για το 2016, μία νέα champion ονόματι Camille!

Πριν λίγες ώρες δημιουργήθηκε μια δημοσίευση στον αποκλειστικό λογαριασμό του League Of Legends στο Facebook. Η δημοσίευση περιείχε ένα βίντεο και ένα κόμικ δεκατεσσάρων σελίδων για τον καινούργιο χαρακτήρα ονόματι Camille.

 

Από ότι μπορούμε να διακρίνουμε ο νέος champion πρόκειται για Assasin. Αρχικά βλέπουμε ότι έχει σπαθιά στα πόδια της και αφετέρου έχει εξαιρετικό mobility. Όσο αναφορά το Lore δηλαδή την ιστορία πρόκειται για μια κάτοικο της Piltover που ονομάζεται πόλη της προόδου. Από εκείνη την πόλη επίσης κατάγονται ο Jayce η Caitlyn και η Vi. Το κόμικ μας δείχνει ότι η Camille υπερασπίζεται την πόλη της.

 

Η Camille είναι ο 6ος χαρακτήρας για την φετινή χρονιά. Πριν από αυτήν ακολούθησαν οι Ivern, Kled , Taliyah ,Aurelion Sol και Jhin. Η Riot φέτος έδωσε μεγάλη βαρύτητα στους Assasins με το μεγάλο Rework που έγινε στο Patch 6.22 και πιθανά δημιουργεί έναν νέο Assasin.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την Camille όπως νέα skins οι abilities της και πολλά αλλά ενδιαφέροντα πράγματα σύντομα. Ο ήρωας μάλλον θα αποκαλυφθεί λίγο πριν τελειώσει το Preseason της Season 7 δηλαδή 7 Δεκεμβρίου.

ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε το κόμικ. (Σύντομα αποκλειστικό άρθρο για το κόμικ)

camille2

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts