Ανακοινώθηκε το Sid Meiers Civilization

Smiley face

Το studio Firaxis Games ανακοίνωσε το ολοκαίνουριο Sid Meier’s Civilization και αυτό θα είναι το 6ο στην σειρά. Το παιχνίδι θα βγει στην αγορά στις 21 Οκτωβρίου 2016 για PC.


Τον Σεπτέμβριο αυτού του έτους η σειρά των Sid Meier’s Civilization θα γιορτάσει τα 25 της χρόνια. “Όσοι θυμάστε το πρώτο Civilization.. Από μέσα σας σίγουρα θα σκέφτεστε, πότε κιόλας πέρασαν τόσα χρόνια ?”

 

Σύμφωνα με την δήλωση των developers : Τα τελευταία 20 χρόνια η σειρά αυτή ήταν κομμάτι της ζωής μας γιατί, όχι μόνο κοιτούσαμε να υποστηρίξουμε και να βελτιώσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αλλά και θέλαμε να φέρουμε εξέλιξη στο είδος αυτό. Με κάθε Patch προσθέταμε όλο και περισσότερες σημαντικές αναβαθμίσεις. Το κάθε επόμενο παιχνίδι περιείχε όχι μόνο βελτιωμένα γραφικά αλλά η ίδια στρατηγική άλλαζε προς το καλύτερο μετά από πολλές ώρες μελέτης πάνω σε κάθε πιθανή εξέλιξη του πολιτισμού.

Η Firaxis Games δήλωσε πως, στο Sid Meier’s Civilization 6 θα εμφανιστούν νέες δυνατότητες στην εξέλιξης των χωρών όσο στην εσωτερική πολιτική τόσο και στην εξωτερική πολιτική τους.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για προαγορά μέσω της υπηρεσίας Steam στο παρακάτω Link :

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts