ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ WRC6

Smiley face


wrc_6_2_605x

Ανακοινώθηκε το WRC6 από την από την Bigben Interactive που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο για PC, PS4, Xbox One. Ωστόσο περισσότερα νέα, σύμφωνα με τους Developers, θα ανακοινωθούν στην προσεχή E3.

Το WRC επιστρέφει περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου τίτλου (WRC 5). H σειρά μετρά 15 χρόνια κυκλοφορίας. Το 13ο κεφάλαιο αναμένεται ακόμα πιο ρεαλιστικό, όσoν αφορά το gameplay, τα γραφικά αλλά και τον ήχο, κάτι που θα οφείλεται, προφανώς, στην δυνατότητες των σύγχρονων κονσολών.

wrc_6_1_605x

wrc_6_3_605x

Σύμφωνα με τους Developers, μετά την κυκλοφορία του WRC 5, αφιερώθηκε το τελευταίο 8μηνο στη μελέτη και τις κριτικές που δέχτηκε ο τίτλος, με σκοπό την άμεση βελτίωση του επόμενου (WRC 6).

Πέραν του τομέα των γραφικών και του ήχου, το νέο WRC  θα προσφέρει περισσότερη πρόκληση στους players, καθώς οι νέες πίστες θα είναι μεγαλύτερες και δυσκολότερες σε σχέση με τον προηγούμενο τίτλο της σειράς, αλλά και θα περιλαμβάνει πιο πολλούς οδηγούς όπως και ομάδες.

Τέλος, όπως και πέρυσι, το  WRC esport συνεχίζεται κανονικά από τις αρχές του έτους.

Το νέο WRC αναμένεται να μας καταπλήξει με την ποιότητα στον οπτικοακουστικό τομέα και να κάνει την οδήγηση ακόμα πιο ρεαλιστική ακόμα και από τους προκατόχους του.

wrc_6_5_605x

wrc_6_4_605x

Κeep Driving και μη ξεχνάτε να φοράτε τη ζώνη σας!

[Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts