Αναλυτική παρουσίαση των νέων starter και ημερομηνία κυκλοφορίας των Pokemon Sun & Moon

Smiley face

Για όσους δεν το μάθατε ήδη, κυκλοφόρησε βίντεο στο κανάλι της The Pokemon Company στο YouTube, το οποίο παρουσιάζει τα starter Pokemon της 7ης γενιάς. Επίσης, μαθαίνουμε πως το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στις 18 Νοεμβρίου σε Ιαπωνία και Αμερική, ενώ στην Ευρώπη θα καταφτάσει στις 23 Νοεμβρίου. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Αλλά ας δούμε τα νέα starter Pokemon πιο αναλυτικά:

Rowlet

starter

Type: Grass-Flying

Ability: Overgrow

Θα γνωρίζει από την αρχή την επίθεση Leafage. To Rowlet μπορεί να επιτίθεται χωρίς να τον αντιλαμβάνεται ο αντίπαλος. Πετάει στον αθόρυβα στον ουρανό και αποκαλύπτεται με μία σειρά από δυνατές κλωτσιές. Επίσης, μπορεί να επιτίθεται και από απόσταση με τα φύλλα που έχει στις άκρες των φτερών του.

Litten

starter

Type: Fire

Ability: Blaze

Η αρχική του επίθεση θα είναι η κλασική επίθεση των Pokemon φωτιάς, Ember. Επιτίθεται με φλεγόμενες τριχόμπαλες! Το τρίχωμά του περιέχει ένα πολύ εύφλεκτο έλαιο, το οποίο γλύφει και το χρησιμοποιεί ως καύσιμο για τις καυτές του επιθέσεις.

Popplio

starter

Type: Water 

Ability: Torrent

Παρομοίως με τα Pokemon φωτιάς και το Ember, έτσι και το Popplio θα έχει για αρχική του επίθεση το Water Gun, σήμα κατατεθέν των Pokemon νερού. Η ταχύτητά του όταν κολυμπάει ξεπερνά τα 40 χιλιόμετρα την ώρα. Μπορεί να δημιουργεί μπάλες νερού από τη μύτη του, τις οποίες χρησιμοποιεί για να επιτεθεί. Επειδή πρόκειται για ένα πολύ αποφασιστικό Pokemon, εξασκείται σκληρά στα ακροβατικά με τη μπάλα του, στα οποία βασίζεται στη μάχη.

Πως σας φάνηκαν τα νέα Starter Pokemon; Απαντήστε μας στα σχόλια! 

Πηγή: AnimeNewsNetwork

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts