Ανανεωμένο το Surface Pro 5 με υποστήριξη LTE

Smiley face

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα βγάλει στην αγορά το νέο Surface Pro 5 νωρίτερα φέτος, και το περιμένουμε να βγει στην αγορά τον μήνα Δεκέμβριο. Η ιστοσελίδα Neowin αναφέρει πως το Surface Pro 5 με υποστήριξη LTE θα είναι διαθέσιμο για το κοινό στην 1 Δεκεμβρίου. Το ”λανσάρισμα” του προϊόντος θα γίνει την ίδια ημερομηνία με την προκαθορισμένη εμφάνιση του προϊστάμενου της Surface, του Panos Panay.

 

Ένας προγραμματιστής της Surface Pro, αποκάλυψε πως το LTE chip του Surface Pro 5 (SnapDragon X16) θα μπορεί να δουλεύει σε όλες τις χώρες. Έτσι ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει έναν τέτοιο υπολογιστή άσχετα με το που μένει.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του.

Το Pro 5 έρχεται με επεξεργαστές i5, η εταιρία αναφέρει πως θα μπορείτε να επιλέξετε όποιο μοντέλο θέλετε από επεξεργαστές i5. Έρχεται επίσης με μία RAM 4GB με αποθηκευτικό χώρο των 128GB, αλλά θα υπάρχει και το άλλο μοντέλο το οποίο θα περιέχει 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Όλα αυτά συνδυάζονται με Intel HD Graphics 620. Επιπλέον, το Surface Pro 5 θα έχει Type C θύρες USB. Εκτός από τα παραπάνω θα έχει πολύ καλύτερη μπαταρία από το προηγούμενο, το Surface Pro 4. Θα έχει 4K, με ανάλυση 3.840×2.560.

Η τιμή του θα αρχίζει το λιγότερο από 900 δολάρια δηλαδή μεταφράζονται σε 760 ευρώ.

 

 

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts