Αναβάλλονται τα Ευρωπαϊκά Events του Pokemon Go.

Smiley face

Μετά από την αποτυχία του Pokemon Go Fest στο Σικάγο όπου οι παίκτες αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα, η Niantic αποφάσισε να αναβάλει τα επερχόμενα Events στην Ευρώπη. Τα Safari Zone Celebrations στην Κοπεγχάγη και στην Πράγα (που είχαν προγραμματιστεί για τις 5 Αυγούστου) και στη Στοκχόλμη και το Άμστερνταμ (12 Αυγούστου) θα πραγματοποιηθούν «σε μια ημερομηνία αργότερα μέσα στο φθινόπωρο».

 

Η Niantic έσπευσε να επισημάνει ότι καμιά άλλη προγραμματισμένη εκδήλωση- συμπεριλαμβανομένων αυτών στην Ιαπωνία, την Γαλλία, την Ισπανία και την Γερμανία- δεν επηρεάζεται από την καθυστέρηση αυτή. «Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και ελπίζουμε να καταλάβετε ότι η προτεραιότητα μας είναι να εξασφαλίσουμε μια μεγάλη εμπειρία για τους Pokemon Go Trainers στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η εταιρία.

Pokemon Go: Valor, Instinct, Mystic

Pokemon Go: Valor, Instinct, Mystic

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχουν όλες οι ειδήσεις κακό περιεχόμενο. Ο developer ολοκλήρωσε την δήλωση του λέγοντας: «Ως μια ιδιαίτερη έκπληξη, καταλαβαίνουμε πως βλέπουμε κάποια Pokemon σπάνια στην Ευρώπη γι’ αυτό αρκετά από αυτά θα εμφανιστούν σύντομα στις ευρωπαϊκές πόλεις για μικρό χρονικά διάστημα. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!»

 

Τα Ευρωπαϊκά Events είχαν στόχο να προσφέρουν στους παίκτες της ηπείρου την ευκαιρία να πιάσουν Pokemon που δεν εμφανίζονται συχνά εκεί. Φαίνεται ότι αυτά τα Pokemon- συμπεριλαμβανομένου του Farfetch’d, του Heracross, του Kangaskhan και άλλων- μπορεί να ξεκλειδωθούν για περισσότερους παίκτες ώστε να αντισταθμιστεί η καθυστέρηση.

 

Παρόλο που η Niantic δεν αναφέρετε στο ίδιο το Chicago Fest του Pokemon Go, είναι πιθανό ότι η αναβολή συνδέεται με τα άπειρα προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρία την ημέρα εκείνη της εκδήλωσης. Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν προκάλεσαν κάποιους από τους παρευρισκόμενους να κινηθούν νομικά έναντι της Niantic, της οποίας το παιχνίδι κατέστη από πολλούς αδύνατο να παιχτεί.

 

Pokemon Go Fest

Pokemon Go Fest

 

Σε μια προσπάθεια να ξανακερδίσει τους οπαδούς τις, η Niantic επέκτεινε τον χρόνο που θα μπορούσε να πιάσει κανείς σπάνια Pokemon μεγαλώνοντας επίσης και την εμβέλεια στην οποία βρίσκονταν αυτά. Τελικά δύο Legendary ξεκλειδώθηκαν και η εταιρία εξήγησε γιατί οι παρευρισκόμενοι δεν μπορούσαν να παίξουν κατά την διάρκεια του event.

 

«Τα τεχνικά προβλήματα με το λογισμικό του παιχνιδιού μας προκάλεσαν client crashes και παρενέβησαν στο gameplay κάποιων χρηστών» δήλωσε ο CEO John Hanke. «Ένα πιο μεγάλο πρόβλημα προκλήθηκε με την υπερφόρτωση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας γεγονός που προκάλεσε την αδυναμία πρόσβασης των παρευρισκόμενων στο Pokemon Go ή σε άλλες υπηρεσίες διαδικτύου. Η συμφόρηση του δικτύου οδήγησε επίσης σε ένα θέμα σύνδεσης που επηρέασε ορισμένους χρήστες που είχαν ήδη πρόσβαση στο διαδίκτυο».

 

Παρόλα αυτά, μια νέα ενημέρωση του Pokemon Go βρίσκεται σε κυκλοφορία, η οποία διορθώνει αρκετά bugs και επανεισαγάγει τον αρχηγό της Team Instinct, τον Spark.

πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts