Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων Part 3

Smiley face

Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων

QuestfortheDragonLords

Part3

Αναζητώντας τους Δράκους Part 3

Ξεκινάμε την Αναζήτηση μας λοιπόν…

Οι «Άρχοντες των Δράκων» είναι ένα παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες.

Αναζητώντας τους Δράκους Part 3

Ξεκινώντας το παιχνίδι διαλέγουμε με ποια από τις 4 φυλές του παιχνιδιού θέλουμε να παίξουμε, παίρνουμε τις αντίστοιχες μονάδες αναλόγως τον αριθμό των παικτών (4 παίκτες = 25 μονάδες, 3 παίκτες = 30 μονάδες, 2 παίκτες = 35 μονάδες). Στη συνέχεια παίρνουμε στην κατοχή μας τους αντίστοιχους διοικητές (1 Βασιλιάς, 1 Μάγος, 2 Δολώματα) και βάζουμε στο απόθεμα της βασιλικής μας τράπεζας 2 χρυσά νομίσματα, 1 ασημένιο νόμισμα και 5 χάλκινα νομίσματα. Παίρνουμε, επίσης, 2 αντικείμενα που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση μας στην ερημιά, 1 αξίνα και 1 δαυλό. Τοποθετούμε, εννοείτε και την αντίστοιχη Καρτέλα αναφοράς του πολιτισμού που διαλέξαμε. Βάζουμε ακόμα της στην άκρη του ταμπλό (έξω από αυτό) τις Κάρτες Αναζήτησης, Κάρτες Παπύρων, Κάρτες Θησαυρών, Κάρτες Προφητειών και Κάρτες Συντρόφων. Δίπλα τους βάζουμε όλα τα ζάρια του παιχνιδιού που θα χρησιμοποιήσουμε στην πορεία του παιχνιδιού. Οι πλαστικές μάρκες δηλώνουν ουδέτερη μονάδα δύναμης (δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν αντί για μινιατούρες) οι άσπρες μετράνε για 1 μονάδα, οι κόκκινες για 5 μονάδες και οι μπλε για 10 μονάδες.

Αναζητώντας τους Δράκους Part 3 Αναζητώντας τους Δράκους Part 3
Αναζητώντας τους Δράκους Part 3 Αναζητώντας τους Δράκους Part 3


Αναζητώντας τους Δράκους Part 3Ξεκινώντας με τον γηραιότερο παίκτη ρίξτε το κρυστάλλινο ζάρι. Ο πρώτος που θα ρίξει κίτρινο είναι ευλογημένος από τους θεούς και χρίζεται «Ο Επίλεκτος».  Ξεκινώντας με τον Επίλεκτο και ακολουθώντας τη φορά του ρολογιού, κάθε παίκτης τοποθετεί 5 μονάδες σε ένα Βασίλειο, μέχρι όλοι οι παίκτες να έχουν διεκδικήσει ένα Βασίλειο. Σε όσα Βασίλεια έχουν μείνει ελεύθερα τοποθετήστε 5 λευκές μάρκες που αναπαριστάνουν ουδέτερες μονάδες.

Στη συνέχεια πάλι ξεκινώντας με τον επίλεκτο τοποθετείτε μία μονάδα σε μία ελεύθερη χρυσή περιοχή. (εξαιρείται η τοποθέτηση μονάδων σε νησιά)

2 παίκτες : κάθε παίκτης διεκδικεί 3 χρυσές περιοχές.

3 παίκτες : κάθε παίκτης διεκδικεί 2 χρυσές περιοχές.

4 παίκτες : κάθε παίκτης διεκδικεί 1 χρυσή περιοχή.

Τοποθετήστε 5 ουδέτερες λευκές μάρκες στις 2 χρυσές περιοχές που απομένουν.

Ξεκινώντας με τον Επίλεκτο και συνεχίζοντας κάθε παίκτης τοποθετεί από μια μονάδα σε οποιαδήποτε ελεύθερη περιοχή μέχρι να του τελειώσουν οι μονάδες. Δεν επιτρέπετε να τοποθετήσετε μονάδες στην Ερημιά, στις θαλάσσιες ζώνες και στα νησιά.

Στην πορεία κάθε παίκτης παίρνει από 1 πλοίο.

Τέλος όλοι οι παίκτες παίρνουν από 3 Πάπυρους από την στοίβα των παπύρων.

Ο πολιτισμός των Βαρβάρων είναι ο παίκτης που θα ξεκινήσει πρώτος το παιχνίδι.

Barbarian civilian dwarf civilian
Αναζητώντας τους Δράκους Part 3 Αναζητώντας τους Δράκους Part 3

Είναι σημαντικό να σημειωθεί η διαφορά μεταξύ Βασιλείου και μιας επικράτειας. Σε κάθε επικράτεια, υπάρχει και ένα Βασίλειο. Όπως είχα αναφέρει υπάρχουν 6 Βασίλεια, ένα σε κάθε μία από τις επικράτειες. Κάθε επικράτεια αποτελείται από 7 περιοχές ίδιου χρώματος, συμπεριλαμβανομένου και του Βασιλείου. Όλες οι περιοχές ίδιου χρώματος που περιβάλλουν ένα κατεχόμενο Βασίλειο θεωρούνται μέρος της επικράτειας του κατέχοντος παίκτη για τους σκοπούς των ενισχύσεων και των ειδικών ικανοτήτων (όπως η αιφνίδια επίθεση των Ξωτικών). Έχει ζωτική σημασία ένας παίκτης να έχει υπό τον έλεγχό του το Βασίλειο του. Κάθε παίκτης φυλάει όλο το χρυσάφι του στο ή στα Βασίλεια του. Δεν μπορεί να συλλέξει εισόδημα χωρίς να έχει έστω ένα Βασίλειο. Το Βασίλειο επίσης μειώνει την ΟΔΕ των μονάδων που του επιτίθενται κατά 1, το Βασίλειο σου δίνει 5 χρυσά κατά τη διάρκεια της φάσης εισοδήματος.

Ακολουθία ενεργειών του γύρου

Αναζητώντας τους Δράκους Part 3 Αναζητώντας τους Δράκους Part 3

Η ακολουθία ενεργειών αποτελείται από επτά βήματα που θα τα περιγράψουμε παρακάτω. Οι επτά αυτές φάσεις πρέπει να ολοκληρωθούν με τη σειρά ξεκινώντας από την 1η φάση αγοράς μονάδων και τελειώνοντας με την 7η φάση τοποθέτησης ενισχύσεων.

 1. Φάση Αγοράς Μονάδων

Ο τίτλος τα λέει όλα, είναι η φάση που αγοράζουμε νέες μονάδες για να ενισχύσουμε τις στρατιές μας. Κοιτάξτε στην καρτέλα αναφοράς σας για να δείτε το κόστος των μονάδων σας. Τα πλοία κοστίζουν 10 χρυσά για όλους τους πολιτισμούς. Οι αγορασμένες μονάδες τοποθετούνται στο ταμπλό στο τέλος του γύρου σας στη φάση τοποθέτησης ενισχύσεων.

 1. Φάση Ναυτικών Κινήσεων

Αυτή η φάση σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το ή τα πλοία σας για να μετακινήσετε μονάδες από μία περιοχή με λιμάνι σε μια άλλη περιοχή με λιμάνι, συμπεριλαμβανομένου των νησιών και των περιοχών που κατέχονται από τους εχθρούς. Οι Διοικητές μπορούν να τηλεμεταφερθούν κατά τη διάρκεια της φάσης ναυτικών κινήσεων.

 1. Φάση Αναζήτησης

Σε αυτή τη φάση μπορείτε να φτιάξετε και να μετακινήσετε μέσα στην Ερημιά την ομάδα σας ή να κινήσετε την ομάδα αναζήτησης σας μέσα σε αυτή. Η ομάδα αναζήτησης σας πρέπει να αποτελείτε από 6 μονάδες το πολύ (μαζί με τον μάγο αν έχετε).

 1. Φάση Μάχης

Είναι η φάση που γίνονται όλες οι μάχες συμπεριλαμβανομένου και οι ναυμαχίες. Κατά την διάρκεια αυτής της φάσης μπορείτε να εκτελέσετε βηματισμό για να μετακινήσετε τις μονάδες σας μέχρι και 4 γειτονικές φιλικές περιοχές. Για όσο έχετε μονάδες και κερδίζετε τους εχθρούς μπορείτε και να προχωράτε μέσα στο αντίπαλο έδαφος.

 1. Φάση Μεταφοράς

Κάθε μονάδα μπορεί να μετακινηθεί προς μία γειτονική φιλική περιοχή.
Μπορείτε να μετακινήσετε μονάδες από μία περιοχή (με λιμάνι) σε ένα πλοίο για να δημιουργήσετε ναυτικό αποκλεισμό.
Μπορείτε να μεταφέρετε μονάδες προς μια περιοχή με λιμάνι από ένα ναυτικό αποκλεισμό σε γειτονική θαλάσσια ζώνη.
Οι Διοικητές μπορούν να τηλεμεταφερθούν κατά τη διάρκεια της φάσης μεταφοράς.

 1. Φάση Συλλογής Εισοδήματος
 • Κερδίζετε 1 χρυσό για κάθε περιοχή που κατέχετε.
 • Κερδίζετε 3 χρυσά για κάθε χρυσή περιοχή που κατέχετε.
 • Κερδίζετε 5 χρυσά για κάθε Βασίλειο που έχετε στη κατοχή σας.

Δεν κερδίζετε χρυσό από θέσεις της Ερημιάς και θαλάσσιες ζώνες. Τοποθετείτε το χρυσάφι σας στο Βασίλειό σας. Μπορείτε να μοιράσετε το χρυσό σας στα Βασίλεια σας, αν κατέχετε περισσότερα από ένα. Συλλέγετε εισόδημα μόνο αν κατέχετε έστω ένα Βασίλειο.

 1. Φάση Τοποθέτησης Ενισχύσεων
 • Οι ενισχύσεις πρέπει να τοποθετούνται σε επικράτεια Βασιλείου που κατέχετε.
 • Δεν μπορείτε να τοποθετήσετε ενισχύσεις στην Ερημιά, στις χρυσές περιοχές και στα πλοία σας.
 • Δεν μπορείτε να ενισχύσετε μια περιοχή στην επικράτεια ενός άλλου παίκτη, ακόμα και αν κατέχετε μια περιοχή μέσα σε αυτήν.
 • Μπορείτε να ανταλλάξετε 3 μάννα για έναν πάπυρο.
Αναζητώντας τους Δράκους Part 3

Αναζητώντας τους Δράκους Part 3 GamePlay

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΧΗΣ

Η βασική μορφή κίνησης είναι απλά να μετακινήσετε τις μονάδες σας από μια περιοχή σε μια γειτονική (εφαπτόμενη) περιοχή κατεχόμενη από τον εχθρό. Αυτή η κίνηση θεωρείται επίθεση και πρέπει να τηρήσετε την ακολουθία μάχης. Για όσο έχετε μονάδες να πολεμάτε τις αντίπαλες μπορείτε να συνεχίσετε να εισχωρείτε μέσα στον εχθρικό κατεχόμενο χώρο.

Η ακολουθία μάχης :

 1. Προσδιορισμός ΟΔΕ (Ολικής Δύναμης Επίθεσης) εκτός από τους Βάρβαρους που έχουν 4 όλοι οι υπόλοιποι λαοί έχουν 3. Εκτός εάν κάτι τους δίνει μπόνους (όπως π.χ. ο Βασιλιάς που δίνει +1 στην ΟΔΕ ή αν πολεμάς μέσα στο Βασίλειο σου που δίνει -1 στην ΟΔΕ του αντιπάλου.(ΟΔΕ = Αριθμός επίθεσης + Αποτελέσματα της χρήσης θησαυρών, ξορκιών, Βασιλείων και διοικητών)
 2. Βαλλιστική Επίθεση Αμυνόμενου , ο αμυνόμενος μπορεί είτε να χρησιμοποιήσει έναν πάπυρο πρόκλησης ζημιάς, είτε μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ξόρκι από έναν διοικητή του ή ο επιτιθέμενος να χρησιμοποιήσει ένα πάπυρο για να ακυρώσει τη βαλλιστική επίθεση του αμυνόμενου.
 3. Βαλλιστική Επίθεση Επιτιθέμενου , ο επιτιθέμενος μπορεί είτε να χρησιμοποιήσει έναν πάπυρο πρόκλησης ζημιάς, είτε μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ξόρκι από έναν διοικητή του ή ο αμυνόμενος να χρησιμοποιήσει ένα πάπυρο για να ακυρώσει τη βαλλιστική επίθεση του επιτιθέμενου.
 4. Απομάκρυνση Απωλειών Βαλλιστικής Επίθεσης , απομακρύνουμε τις συνολικές απώλειες από κάθε πλευρά.
 5. Επίθεση Σώμα με Σώμα Επιτιθέμενου, κάθε μονάδα του επιτιθέμενου που απομένει στη ζώνη μάχης πρέπει να ρίξει ίσο ή κάτω από την ΟΔΕ του για να προκαλέσει έναν πόντο ζημιάς, χρησιμοποιώντας το ζάρι που καθορίζει ο αριθμός άμυνας του αμυνόμενου.
 6. Επίθεση Σώμα με Σώμα Αμυνόμενου, Κάθε μονάδα του αμυνόμενου που απομένει στη ζώνη μάχης πρέπει να ρίξει ίσο ή κάτω από την ΟΔΕ του για να προκαλέσει έναν πόντο ζημιάς, χρησιμοποιώντας το ζάρι που καθορίζει ο αριθμός άμυνας του επιτιθέμενου.
 7. Απομάκρυνση Απωλειών Μάχης Σώμα με Σώμα , απομακρύνουμε τις συνολικές απώλειες από κάθε πλευρά.

Τελειώσαμε ένα γύρο μάχης… Μπορεί τώρα ο επιτιθέμενος να υποχωρήσει σε μια γειτονική φιλική περιοχή ή ο αμυνόμενος να υποχωρήσει σε μια γειτονική φιλική περιοχή. Εκτός εάν κάποιος βγήκε νικητής και δεν έμεινε καμία εχθρική μονάδα. Προχωράμε στις επόμενες φάσεις.

Αναζητώντας τους Δράκους Part 3

Ναυτικές Κινήσεις μπορούν να κάνουν όλοι οι λαοί μέχρι 6 το πολύ θαλάσσιες ζώνες και μπορούν να μεταφέρουν τα καράβια τους μέχρι 8 μονάδες (εκτός από τους Βάρβαρους, οι οποίοι μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι και 10 θαλάσσιες ζώνες).

Ναυτικοί αποκλεισμοί μια θαλάσσια ζώνη που περιέχει ένα πλοίο με μονάδα πάνω του αναφέρετε ως ναυτικός αποκλεισμός.

Δεμένα Πλοία ένα πλοίο μέσα σε λιμάνι που δεν έχει μονάδες πάνω του θεωρείται δεμένο. Δεν μπορεί να κινηθεί μέχρι να βάλουμε μονάδες μέσα σε αυτό και αν κάποιος εχθρός καταλάβει τη περιοχή με το λιμάνι κάνει δικό του και το πλοίο αυτόματα.

Ναυμαχίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μεταξύ αντίπαλων ναυτικών αποκλεισμών. Ένας παίκτης μετακινεί το ή τα πλοία του στην κατεχόμενη από τον εχθρό θαλάσσια ζώνη κατά τη διάρκεια της φάσης ναυτικών κινήσεων και εκτελεί την επίθεση κατά τη διάρκεια της φάσης μάχης του γύρου του.

Μόνο οι μονάδες που μεταφέρει ένας Άρχοντας των Δράκων μπορούν να πολεμήσουν έναν αποκλεισμό.

Ένας Διοικητής δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει φωτιά του Δράκου, Κεραυνό ή Πύρινη Σφαίρα σε μια ναυμαχία, λόγω του κινδύνου να βάλει φωτιά στο στόλο του.

Οι Άρχοντες των Δράκων δεν μπορούν να καταλάβουν μια θαλάσσια ζώνη ή ένα πλοίο.

Αναζητώντας τους Δράκους Part 3

Βηματισμός μπορεί να γίνει στη φάση ή μάχης ή μεταφοράς. Μπορούν να μετακινηθούν όσες μονάδες θέλετε μέχρι 4 κομμάτια γης.

Περιορισμοί Βηματισμού οι μονάδες που θα βηματίσουν σε αυτό το γύρο δεν μπορούν να πολεμήσουν ούτε πριν ούτε μετά το βηματισμό. Οι μονάδες πρέπει να τελειώσουν το βηματισμό σε φιλική περιοχή. Δεν επιτρέπετε να αφήσετε περιοχές που διασχίσατε κενές (και αυτό ισχύει σε όλο το παιχνίδι) και όλες οι περιοχές που διασχίσατε πρέπει να είναι γειτονικές μεταξύ τους. Δεν επιτρέπεται να διασχίσετε περιοχές κατεχόμενες από εχθρικές μονάδες, εκτός αν είστε στη φάση μάχης, κάντε μάχη και κερδίσετε.

Τηλεμεταφορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τηλεπύλη στη φάση μεταφοράς για να μεταφέρετε φιλικές μονάδες σε φιλικές περιοχές ή σε φάση μάχης μόνο για να επιτεθείτε σε μια εχθρική περιοχή. Για να μεταφέρει μονάδες μέσο της τηλεπύλης θα πρέπει να έχετε και έναν Διοικητή (Βασιλιά, Μάγο, Μπλόφα ή Άρχοντα των Δράκων) μαζί σας για να ενεργοποιήσει την τηλεπύλη. Μπορείτε επίσης στην φάση ναυτικών κινήσεων ή στη φάση μεταφοράς να ενεργοποιήσετε ένα ξόρκι τηλεμεταφοράς ενός μάγου σας για να μεταφέρει 5 μονάδες ή των Άρχοντα των Δράκων που μπορεί να μεταφέρει μαζί του 10 φιλικές μονάδες.

dragon

Ξόρκια των μάγων όλα τα ξόρκια που έχει ένας μάγος μπορούν να χρησιμοποιηθούν επανειλημμένα. Ο Μάγος δεν χάνει το ξόρκι όταν το χρησιμοποιήσει. Ένα ξόρκι μάγου χρησιμοποιείτε μόνο στη ζώνη που βρίσκετε ο μάγος. Ένας παίκτης μπορεί να κατέχει μέχρι 3 μάγους. Όλα τα ξόρκια απαιτούν μάνα, βλέπε στην καρτέλα αναφοράς σου.

Φάση αναζήτησης

Αναζητώντας τους Δράκους Part 3

Η ομάδα αναζήτησης μπορεί να αποτελείτε, όπως ανέφερα και παραπάνω, από 6 άτομα το πολύ. (μαζί με τον μάγο αν βάλετε μέσα)

Κάθε πολιτισμός μπορεί να έχει μόνο 1 ομάδα αναζήτησης. Αν η ομάδα αναζήτησης σας χαθεί ή αιχμαλωτιστεί τότε μπορείτε να δημιουργήσετε άλλη στον επόμενο γύρο.

Μαζί με τις 6 μονάδες (ή λιγότερες) η ομάδα σας μπορεί να περιέχει και 3 συντρόφους που τους τραβάμε κάθε φορά που μένουμε σε χωριό μέσα στην ερημιά. Αν έχετε παραπάνω σε κάποια φάση, πρέπει να επιστρέψετε τους περίσσιους στην στοίβα με τους συντρόφους.

Η Ερημιά υπάρχουν επτά διαφορετικά σημεία στην Ερημιά. (Μια σύντομη περιγραφή αυτόν υπάρχει σε κάθε καρτέλα αναφοράς)

 • Χωριό

«Τα χωριά της Βίγκροντ είναι σημεία συνάθροισης όπου οι τυχοδιώκτες βρίσκουν προμήθειες και ξεκουράζονται. Οι ταβέρνες μέσα στα χωριά είναι εξαίσια μέρη για να βρείτε έναν ξένο ή κάποιο στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση σας.»

 • Τραβήξτε μια κάρτα συντρόφων.
 • Μπορείτε να αγοράσετε μια μονάδα στο κανονικό της κόστος και να την προσθέσετε στην ομάδα σας.
 • Μπορείτε να αγοράσετε αξίνα ή δαυλό δίνοντας 1 χρυσό.
 • Άντρο των Μαγισσών

«Οι Μάγισσες δεν υπηρετούν κανένα πολιτισμό και ασκούν τις τεχνικές των Γουίκα, μιας αρχαίας φυλής που έχει εξαφανιστεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Συλλέγουν βότανα και ρίζες, κατασκευάζουν ποτά και διάφορα άλλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην αναζήτηση σας. Το Άντρο των Μαγισσών είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε αντικείμενα με τα χρυσά σας αλλά ακόμα και να ανταλλάξετε μάνα για μία πολυπόθητηδρακόσφαιρα.»

 • Μπορείτε να αγοράσετε 1 ποτό δίνοντας 1 χρυσό.
 • Μπορείτε να αγοράσετε 1 ελιξίριο ή ένα φυλακτό δίνοντας 3 χρυσά.
 • Μπορείτε να ανταλλάξετε 3 μάννα για μια Δρακόσφαιρα.

 

Ναός

«Οι ναοί είναι άσυλα που τα σέβονται όλοι οι πολιτισμοί. Οι μοναχοί που κατοικούν εκεί τιμούν μόνο τους θεούς και περνούν το χρόνο τους κατασκευάζοντας παπύρους. Όταν επισκέπτεστε ένα ναό σέβεστε τους θεούς και κερδίζετε την εύνοιά τους.»

 • Κερδίστε 1 μάννα.
 • Κερδίστε έναν πάπυρο αν η ομάδα σας κατέχει ένα φυλακτό.

Μαντείο

«Οι προφήτες συγκεντρώνονται σε αυτούς τους ιερούς βωμούς και ίσως βοηθήσουν και εσάς με αυτά που πρόκειται να σας πουν.»

 • Τραβήξτε μία κάρτα προφητειών.
 • Μπορείτε να ανταλλάξετε 1 μάννα για 1 ξόρκι (αν έχετε μάγο μαζί σας και μόνο γι αυτό τον μάγο)

 

Τηλεπύλη

Μπορείτε να τηλεμεταφερθήτε μέσα ή έξω από την Ερημιά.

Φωλιά Δράκου

«Κόκκινα και κίτρινα χρώματα χορεύουν στην αίθουσα. Φλόγες παντού, η θερμοκρασία ξεραίνει τα πρόσωπα σας. Ένα αρχαίο και πανίσχυρο πλάσμα επιτίθεται!»

 

Μόλις η ομάδα αναζήτησης μπαίνει στη Φωλιά του Δράκου, ένας κόκκινος δράκος επιτίθεται!

Επίθεση 6 / Άμυνα 12, ΠΖ 2

(Φωτιά του Δράκου)

 • Ο δράκος χρησιμοποιεί «Φωτιά του Δράκου» για να προκαλέσει 1 πόντο ζημιάς στο βήμα βαλλιστικής επίθεσης του επιτιθέμενου και χρησιμοποιεί τη Δύναμη επίθεσης 6 στο βήμα επίθεσης σώμα με σώμα στην ακολουθία μάχης.
 • Αν η ομάδα σας έχει Δρακόσφαιρα ο Δράκος δεν κάνει βαλλιστική επίθεση για να μην καταστρέψει την δρακόσφαιρα του, τη θέλει! Μπορείτε να μαγέψετε τον δράκο με τη δύναμη της δρακόσφαιρας ρίχνοντας το κρυστάλλινο ζάρι. (αν φέρεται κίτρινο τον κάνετε δικό σας και πλέον έχετε έναν Άρχοντα των Δράκων στο πλευρό σας, αν φέρεται μπλε η κόκκινο τον πολεμάτε. )
 • Αν καταφέρετε να προκαλέσετε 2 πόντους ζημιάς στον δράκο, τότε εξαφανίζετε και σας αφήνει ένα θησαυρό. Τραβάτε μία κάρτα θησαυρού και τοποθετείτε αυτό το θησαυρό όπου θέλετε στο ταμπλό.
 • Κάρτα Αναζήτησης Τραβάτε μία κάρτα αναζήτησης και κάνετε ένα Quest.

Εξόντωση ενός παίκτη

Αν ένας παίκτης χάσει το Βασιλιά του, θεωρείται ηττημένος. Μπορεί να συνεχίζει να παίζει  αλλά όλοι οι πάπυροί που κατείχε πάνε σε αυτόν που σκότωσε τον Βασιλιά του. Ένας παίκτης χωρίς Βασιλιά δεν μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι αλλά μπορεί να παίξει για να εκδικηθεί! (Αν όμως ένας παίκτης χάσει το Βασιλιά του μπορεί να τον ανακτήσει βρίσκοντας τον Πρίγκιπα του μέσα στην Αναζήτηση.)

Αν ένας παίκτης χάσει το Βασίλειό του, και ως αποτέλεσμα αυτού δεν έχει καθόλου εισόδημα, μπορεί να παίρνει 3 μονάδες στη φάση ενισχύσεων του γύρου του και να τις τοποθετεί σε οποιαδήποτε φιλική περιοχή.

Για να δείτε το Part 2

Για να μεταβείτε στο Part 4

Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι από το GameVille πατώντας εδώ

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts