Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων Part1

Smiley face

Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων
Quest for the DragonLords


Part 1

Οι Άρχοντες των Δράκων είναι ένα παιχνίδι σε έναν επικό και φανταστικό κόσμο μαγείας και δύναμης! Το κατατάσσουμε στα παιχνίδια στρατηγικής και επέκτασης ή αλλιώς σε War Games (με μινιατούρες). Αλλά δεν είναι ένα απλό παιχνίδι!

Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων

Μύθοι και θρύλοι λένε ότι πριν από αυτόν τον κόσμο, που ζούμε εμείς τώρα, ζούσανε πλάσματα και δυνάμεις που δεν τις χωράει ο νους μας, η μαγεία και η δύναμη επικρατούσε σε αυτά τα μέρη, όμως μια ανώτερη ύπαρξη κατέβηκε για να αναταράξει τις δυνάμεις αυτές και να καταστρέψει ότι είχε χτιστεί έως τότε!

αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων part 1

Η προφητεία είχε γίνει γνωστή από τον καιρό που προσχεδιάστηκε ο κόσμος και όλες οι θάλασσες. Η προφητεία ειπώθηκε ως εξής :

«Ο Σερτ από το Νότο έρχεται
Με δυνατές φλόγες
Από το σπαθί λάμπει
Ο ήλιος του θεού του πολέμου.
Οι βράχοι μεταξύ τους συγκρούονται
Και οι μάγισσες καταρρέουν
Οι άνδρες παίρνουν τον δρόμο για την κόλαση
Και οι ουρανοί χωρίζονται στα δύο.»

  • Προφητεία του Βάλα

Σερτ είναι το όνομα αυτού που στέκεται στα σύνορα και φυλάει τον κόσμο. Έχει ένα φλεγόμενο σπαθί στο χέρι του και με αυτό θα κάψει όλο τον κόσμο, θα νικήσει τους θεούς και το τέλος του κόσμου θα έρθει.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την πλούσια ιστορία του και στην πορεία ας περάσουμε σε αυτό που μας έμεινε στην πάροδο των χρόνων, το θεσπέσιο αυτό επιτραπέζιο παιχνίδι!

ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…


(Τα γραπτά του Λόρδου Μπαλντρικ)

Έτσι τραγουδούν οι Βάρδοι…

αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων part 1Ο μεγάλος κρύσταλλος δίνει δομή στο σύμπαν. Φέρνει την ισορροπία ανάμεσα στο χάος και στην τάξη. Καθένας από τους θεούς αναζητά να ελέγξει τον κρύσταλλο της Δύναμης. Άνδρες κλήθηκαν στη μάχη και όταν κανείς δεν επιβλήθηκε τότε οι θεοί έστειλαν τα παιδιά τους, γιοί θεών, ημίθεοι, να αναστατώσουν την ισορροπία ισχύος που υπήρχε. Και ιδού, οι Άρχοντες των Δράκων εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, μέσα στην μεγαλειώδη δόξα τους, στον κόσμο των θνητών. Οι πόλεμοι των Δράκων ξεκίνησαν και η πρώτη εποχή έφτασε στο τέλος της.

Κατά την διάρκεια των πολέμων των Δράκων ο ουρανός έλαμπε με δέσμες φωτός καθώς οι Άρχοντες των Δράκων συγκρούονταν με την μεγαλειώδη δύναμή τους. Χιλιάδες άνδρες έφευγαν από τα βασίλεια των ανθρώπων είτε μέσα σε πολεμικά πλοία, είτε μέσα από την ξηρά, σχηματίζοντας ατέλειωτες στρατιές. Το μόνο που απέμενε ήταν κουρελιασμένα λάβαρα σε μακρινά πεδία μάχης. Ήταν μια τρομερή εποχή για όλους. Χρόνο με τον χρόνο, οι άνδρες έπεφταν σαν το κύμα στους βράχους. Οι κραυγές των Αρχόντων των Δράκων τράνταζαν τη γη για αιώνες, και μετά ήρθε η σιωπή, μια τρομερή σιωπή! Ήταν σαν όλος ο κόσμος να κρατούσε την αναπνοή του.

Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων Part1

Κανένας δεν ξέρει με σιγουριά ποιος σήκωσε τον κρύσταλλο και ως νικητής ανακηρύχτηκε Κυβερνήτης του Σύμπαντος. Είναι γνωστό ότι οι προθέσεις του δεν ήταν σαφείς. Κάποιοι θα έλεγαν ότι ήταν ένας τρελός με τάση προς την καταστροφή. Άλλοι λέγαν για έναν ευσεβή ευγενή σε μοιραία αναζήτηση να σώσει τον κόσμο από έναν κίνδυνο που είχε αφυπνιστεί. Πολύ λίγοι έμειναν με γνώση του τι συνέβη στην πραγματικότητα.

Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων Part1

Και τότε ήρθε η αποκάλυψή. Η γη χωρίστηκε και τα βουνά εξερράγησαν με οργή. Η καρδιά του κόσμου μας ξεσκίστηκε από το σώμα της και έπεσε κάτω. Ένας πύρινος τοίχος απλώθηκε στον κόσμο μας, καίγοντας τα μάτια όσων ήταν μάρτυρες… Κατόπιν ήρθε το απόλυτο σκοτάδι. Για μήνες, ίσως χρόνια, περιπλανιόμασταν άσκοπα σαν άκαρδα κουφάρια χωρίς νόημα ζωής. Δεν ακούγονταν ούτε καν οι ήχοι της θλίψης. Τίποτα! Όταν εμφανίστηκε το φως να σπάσει τον νυχτερινό ουρανό, το φως ήταν κόκκινο σαν το αίμα. Τώρα μπορούσε κάποιος να δει το μέγεθος της καταστροφής. Όλα όσα υπήρχαν κάποτε, είχαν χαθεί!

Ακολουθήσαμε το φως σαν να ήταν ένα δροσερό ποτό να θεραπεύσει τα σκασμένα και ξεραμένα χείλη μας. Διασχίσαμε απότομες κορφές και φτάσαμε σε μια κοιλάδα. Στο βάθος, μπορούσαμε να δούμε τη σκοτεινιά να περιτριγυρίζει τα βουνά και τις λίμνες. Ένας κρύσταλλος βρισκόταν μέσα σε μια γαλάζια λίμνη. Γύρω από τη λίμνη υπήρχε ζωή! Αυτό έπρεπε να ήταν ένα από τα θαύματα που μπορούσε να κάνει ο κρύσταλλος της Δύναμης. Είχαμε πράγματι ευλογηθεί από τους θεού. Αυτό θα ήταν το σπίτι μας. Θα επιβιώναμε!

Πολλά χρόνια πέρασαν και ο λαός μας άκμασε. Καταφέραμε να επιβιώσουμε από την καταστροφή και έχουμε ένα θραύσμα από το μεγάλο κρύσταλλο. Μέσα σε αυτήν την μικρή κρυστάλλινη μορφή ρέει αρκετή ενέργεια για να δίνει ζωή στα δέντρα και σε ότι άλλη ζωντανή μορφή ευδοκιμεί μέσα στην κηλίδα.

Έτσι τραγουδούν οι Βάρδοι…

αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων part 1 αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων part 1

Η Μίντγκααρντ είναι η γη των ανθρώπων. Από πάνω βρίσκεται η Άσγκααρντ, η γη των θεών. Το Υγκντρασίλ, το δέντρο της ζωής, φυτρώνει εδώ. Οι ρίζες του περνούν μέσα από την Μίντγκααρντ και φτάνουν στη Νίφλχαιμ, τη γη των νεκρών. Ο Νίντχογκ ο μεγαλύτερος από τους δράκους αναπαύεται εκεί, καταβροχθίζοντας τις ρίζες του δέντρου της ζωής. Οι δράκοι είναι οι απόγονοι του Νίντχογκ. Τρέφονται από τους νεκρούς στα πεδία μαχών. Το δέντρο του Υγκντρασίλ φέρνει τη ζωή και ο δράκος την παίρνει! Ο κρύσταλλος της Δύναμης είναι η ενσάρκωση αυτής της ισορροπίας.

Με την καταστροφή του κρυστάλλου, η ισορροπία χάθηκε. Ίσως οι ίδιες οι διαστάσεις ύπαρξης να έχουν παραβιαστεί; Ίσως οι τηλε-πύλες είναι σχισίματα στις διαστάσεις ύπαρξής; Ίσως η ισορροπία των δυνάμεων έχει ταραχθεί. Οι γηραιοί χρησιμοποιούν τις τηλε-πύλες για να μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο, όπως κάνουν οι δράκοι. Λέγεται ότι όταν θεραπευτεί ο κρύσταλλος, οι πύλες θα κλείσουν.

Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων Part1

Πρέπει να υπάρχουν θραύσματα του κρυστάλλου σε κάθε Βασίλειο των άλλων γνωστών πολιτισμών που επέζησαν από την μεγάλη καταστροφή! Είναι δυνατόν να συλλεχθούν τα θραύσματα και να σφυρηλατηθεί ξανά ο κρύσταλλος της Δύναμης; Θα έχουμε τη δυνατότητα να συγκεντρώσουμε αρκετή δύναμη για να ολοκληρώσουμε τη δυσκολότερη αποστολή; Οι γηραιότεροι από εμάς λένε ιστορίες για μια πανίσχυρη δύναμη που θα ξανά ξυπνήσει, Οι Άρχοντες των Δράκων, υπηρέτες και γιοί των θεών! Το ίδιο το όνομα, όταν ψιθυρίζεται στις αίθουσες των δυνατών, κάνει το αίμα να παγώσει.

Ήταν η αποκάλυψη η τελική μάχη του Ράγκναροκ – η μάχη μεταξύ των θεών; Η προφητεία λέει ότι θα έρθει ειρήνη μετά την τελευταία μάχη. Θα κερδηθεί η ειρήνη με μάχη ή με κάποιο άλλο τρόπο; Αν η αποκάλυψη δεν ήταν η τελευταία μάχη, τι μονοπάτι μας περιμένει μπροστά μας;

Αναζητώντας τους Άρχοντες των Δράκων Part1

Ίσως η ισορροπία και η ειρήνη είναι μόνο το όνειρο ενός ιππότη. Ίσως είναι ένα όνειρο ενός ποιητή ή ενός γέρου που φτάνει στα τελευταία του. Ίσως είναι η μοίρα μας να είμαστε συνέχεια σε κατάσταση πολέμου για να αναπτυσσόμαστε. Ίσως το δέντρο της ζωής να μην μπορεί να μεγαλώσει χωρίς το δράκο να απομυζεί τις ρίζες του. Όμως, ένα είναι σίγουρο, ένας Άρχοντας των Δράκων έχει τη δύναμη να κάνει τους στρατούς και τους στόλους μας ανίκητους! Οι εχθρικές ορδές συγκεντρώνονται γύρο μας. Είναι η πιο απεγνωσμένη στιγμή μας. Πρέπει να ξεκινήσουμε για μια μοιραία αναζήτηση : «Την αναζήτηση για τους Άρχοντες των Δράκων». Πρέπει να σώσουμε τον λαό μας, να κατακτήσουμε τα άλλα Βασίλεια και να επιχειρήσουμε να θεραπεύσουμε τον Κρύσταλλο της Δύναμης. Είθε οι θεοί να ευλογούν την αναζήτηση μας!

¨Λόρδος Μπαλντρικ της οικογενείας των Ντέλαν και προστάτης των αρχαίων περγαμηνών. Αρχιμάγος του πρώτου τάγματος. ¨

Για να αγοράσετε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε εδώ!

Να είστε καλά,
να παίζετε
και να χαμογελάτε

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος

Για να μεταβείτε στο Part 2

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts