Anime για τους πιο μισητούς εχθρούς σας

Smiley face

Όταν κάποιος σας ζητάει να του προτείνετε ένα anime, υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να του δώσετε επιλογές από προσωπική εμπειρία, αποκαλύπτοντας έτσι τις προτιμήσεις σας. Η δεύτερη είναι να του προτείνετε κάποια σειρά έτσι ώστε να μην σας ξαναενοχλήσει ποτέ, δηλαδή την χειρότερη σειρά όλων των εποχών. Αν επιλέξετε το δεύτερο, υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές:

Abunai Sisters: Koko & Mika

Τι σκεφτόταν το στούντιο Production I.G.? Ένα στούντιο που μας έδωσε το Psycho-Pass και το FLCL, μας έδωσε και αυτήν την σειρά που προκαλεί τρόμο. Βάλτε έναν ξαναμμένο 12χρονο αγόρι να σχεδιάσει τους χαρακτήρες, Έναν άρτια εκπαιδευμένο ουραγκοτάγκο για το animation, και τον Alvin με τα Chipmunks για voice actors, και είμαι σίγουρος ότι θα βγει καλύτερο αποτέλεσμα από το Abunai Sisters. Αριστούργημα.

MD Geist

Δείξτε το παραπάνω βίντεο στον πιο μισητό σας εχθρό. Ο Hironobu Kageyama κάνει αυτήν την σειρά να φαίνεται υπέροχη, ενώ ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Πάρτε τα καλύτερα στοιχεία για τα anime, όπως ο Norio Wakamoto, ο Rica Matsumoto (φωνή του Ash), και ο Keiji Fujiwara (Ladd Russo από το Baccano!), και με κάποιο τρόπο να φτιάξεις ένα anime κακό, και να λες ότι είναι καλό. Έχει γίνει meme.

Mahou Shoujo? Naria☆Girls

animeΈχεις μόνο ένα μικρόφωνο και πρέπει να το μοιράζονται οι ηθοποιοί. Έχεις προσλάβει έναν animator για μισό επεισόδιο. Έχεις προσλάβει τρία μεθυσμένα κορίτσια που επέστρεψαν από μία βραδιά καραόκε. Αυτή είναι η συνταγή για το χειρότερο anime του 2016.

Master of Martial Hearts

animeΤο trailer λέει περισσότερα για την FUNimation, παρά η ίδια η σειρά. Κατάφεραν να κάνουν αυτόν τον κλώνο του Ikkitousen να φαίνεται καλό, αλλά δεν είναι. Θέλετε να χάσετε ένα φίλο; Βάλτε τον να δει αυτή τη σειρά.

Mai-Hime

animeΔεν είναι πολύ κακό. Είναι το ιδανικότερο παράδειγμα για την περίπτωση που αναλύουμε. Μία σειρά 26 επεισοδίων που καταλήγει στο χειρότερο τέλος που έχετε δει ποτέ.

Guilty Crown

animeΗ σειρά δεν ήταν κακή, αλλά ήταν αρκετά απογοητευτική. Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, φαινόταν σαν το καλύτερο anime που έχει γίνει ποτέ. Η ομάδα των ηθοποιών ήταν φανταστική, το animation σου έκοβε την ανάσα, και η μπάντα Supercell ανέλαβε το τραγούδι των τίτλων. Μετά η σειρά ξεκίνησε, και έπεσε στα πατώματα. Μεγάλο ελάττωμα της σειράς, ήταν η έλλειψη πλοκής, και σχέση μεταξύ των χαρακτήρων. Κανείς δεν μιλαέι για αυτήν τη σειρά πλέον.

Haruhi Season Two

Απλά ψάξτε τον όρο “Endless Eight”. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε.

Mahou Sensou

animeΔιαβάστε τα reviews στο MyAnimeList, και πιο συγκεκριμένα του Stark700.

Log Horizon Season Two

animeΑν θέλετε να δείτε την απογοήτευση στο πρόσωπο κάποιου, απλά αφήστε τον να δει την δεύτερη σεζόν του Log Horizon, αφού έχει δει την πρώτη βέβαια.

Night Shift Nurses

Αυτό είναι hentai. Αυτή η σειρά έγινε διάσημη από την φράση “how can you say you love her if you can’t even eat her poop?”. Ένα anime αντάξιο του Two Girls, One Cup.

Tenkuu Danzai Skelter+Heaven

Ο βασιλιάς των χειρότερων. Ο πρωταθλητής της κατηγορίας “lowest rated show on MyAnimeList” και για πολύ καλό λόγο. Είναι μόνο 20 λεπτά, αλλά θα μείνετε έκπληκτοι για το πόσο μίσος μπορεί να βγάλει ένας άνθρωπος που έχει χάσει 20 λεπτά βλέποντας αυτό το πράγμα.

Αυτήν ήταν η λίστα. Μπορείτε να προσθέσετε σειρές στο ίδιο μοτίβο στα σχόλια.

Πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts