Απεβίωσε ο Kouji Wada

Smiley face

Ο γιαπωνέζος τραγουδιστής Kouji Wada απεβίωσε την Κυριακή, 3 Απριλίου, από καρκίνο του φάρυγγα. Πέθανε στα 42 του χρόνια.

Το πρακτορείο του Kouji Wada, Solid Vox, θα διοργανώσει ένα “Wada Kouji Owakare no Kai” (Kouji Wada Farewell Event) για τους fans του τραγουδιστή. Το event θα διεξαχθεί στο Tokyo πριν το τέλος του μήνα. H Solid Vox θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα του Wada μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν αυτόν τον άνθρωπο άλλα, λίγο ή πολύ, όλοι μας έχουν ακούσει την φωνή του. Ο Wada διακρίθηκε περισσότερο μέσα από τα τραγούδια του για τη σειρά Digimon. Ξεκίνησε το 1999, με το τραγούδι “Butter-Fly” για το Digimon Adventure. Έχει εκτελέσει πολλά τραγούδια για τις σειρές Digimon Adventure 02, Digimon Tamers, Digimon Frontier, Digimon: Data Squad, και Digimon Xros Wars.

Οι πιο πρόσφατες δουλείες του περιλαμβάνουν μία επανεκτέλεση του “Butter-Fly” για τις ταινίες της σειράς Digimon Adventure tri., το οποίο ακούγεται στην πρώτη ταινία, καθώς και μία επανεκτέλεση του “Seven” για την δεύτερη ταινία.

Σαν Gamehorizon θα θέλαμε να πούμε ένα αντίο και να ευχηθούμε καλό ταξίδι, σε έναν άνθρωπο που μας κρατούσε συντροφιά με τα τραγούδια του και μας χάρισε τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις.

kouji wada

Farewell Kouji Wada

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts