Από Δημιουργούς του GTA έρχεται το Everywhere

Smiley face

Πριν από λίγες μέρες μάθαμε πως βετεράνος της Rockstar Games, Leslie Benzies έφυγε από την εταιρία. Η καριέρα του εννοείται πως δεν σταματάει εδώ μιας και έχοντας αποκομίσει εμπειρία αποφάσισε να ανοίξει δικό του στούντιο όπου ο πρώτος τίτλος θα ονομάζετε Everywhere.

Ο Benzies έχει εργαστεί πάνω στους τίτλους όπως το Grand Theft Auto III, GTA IV, GTA V, GTA Online και Red Dead Redemption.

Την νέα ομάδα του πρώην επικεφαλή της Rockstar North τον Leslie Benzies ακολούθησαν ο Colin Entwistle και ο Matthew Smith.

 

Leslie Benzies αρχίζει το Everywhere

 

Ο πρώτος τίτλος του στούντιο θα έχει την ονομασία Everywhere και θα έχει ως βάση την μηχανή γραφικών Amazon Lumberyard η οποία έχει την αρχιτεκτονική της CryEngine.

 

Everywhere

 

Ο στόχος του νέου παιχνιδιού σύμφωνα με τα λεγόμενά του Leslie Benzies στην συνέντευξη που έδωσε στο Polygon : Να έχει όσο μεγαλύτερο κόσμο γίνεται με όσο λιγότερους περιορισμούς. Ο δεύτερος στόχος είναι να εισάγουν στο παιχνίδι πολλές και διαφορετικές ιστορίες ηρώων όπου θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους παίκτες. (Editor’s note: Αυτό αγαπητέ αναγνώστη λέγεται “comfort zone”.)

“Αν το κάνουμε σωστά τότε θα δώσουμε στους παίκτες την ελευθερία να δημιουργήσουν ελεύθερα μέσα από την φαντασία τους και την ελευθερία.”

Αυτή την στιγμή το στούντιο έχει την βάση του στο Edinburgh και έχει πολλές ανοιχτές θέσεις εργασίας..

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts