Το black-out mode κάνει το CS:GO σκοτεινότερο απο ποτέ

Smiley face

Το Counter-Strike: Global ofensive είναι ένα πολύ καλά μελετημένο παιχνίδι. Οι πίστες είναι φτιαγμένες με τόση λεπτομέρεια ώστε να είναι εξίσου δίκαιο για τους τρομοκράτες και την αντιτρομοκρατική. Τι θα γινόταν όμως αν γινόταν ένα black-out ;

(editor’s note: Funny, θα ορκιζόμουν ότι μερικοί χάρτες είναι σχεδόν autowin για τους swatάδες και τους terrorists αντίστοιχα.)

Αυτό ακριβώς έκανε ένας χρήστης του Reddit γνωστός και ως Skazzy3. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το black-out mode φαίνεται αρκετά τρομακτικό.

 

Ο γκρι ουρανός κάνει το περιβάλλον του CS:GO να φαίνεται όσο ψυχρό και σκοτεινό, όσο γίνεται. Το να πετύχεις εχθρούς φαίνεται εφιάλτης σε πάρα πολύ μακρινές αποστάσεις.

Ωστόσο, δεν φαίνεται και τόσο ανταγωνιστικό, μιας και δεν υπάρχει βιώσιμη εναλλακτική στο παιχνίδι. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιστεί εχθρός από το πουθενά. Πάντως, θα είναι από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορεί να βιώσει ο κάθε gamer. Αξίζει να το δοκιμάσετε έστω και μία φορά, ειδικά με παρέα.

Το mode δίνει μία έντονη αίσθηση από το Limbo. Ένα indie παιχνίδι, το οποίο είναι τόσο σκοτεινό, ώστε το mode αυτό να δίνει μία έντονη ομοιότητα.

Είναι πρωτότυπο και ενδιαφέρον, θα ήταν ωραίο να το δούμε αυτό στο κόσμο του CS:GO και σίγουρα θα ήθελα να το δοκιμάσω. Είναι λίγο ψυχρό, αλλά το CS:GO σε black-out, μου κινεί κατά πολύ το ενδιαφέρον.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts