Η Blizzard ανακοίνωσε το StarCraft Remastered

Smiley face

Για άλλη μια φορά, η Blizzard μας κάνει να την αγαπάμε πιο πολύ.

Η αγαπημένη μας Blizzard, ανακοίνωσε πως το remaster του πρώτου StarCraft από το 1998, είναι γεγονός. Η νέα, βελτιωμένη έκδοση θα κρατήσει το gameplay του αυθεντικού παιχνιδιού ολόιδιο, ενώ τα γραφικά θα βελτιωθούν με 4K ultra HD, ο ήχος θα ανανεωθεί και το matchmaking θα αποκτήσει καλύτερη υποστήριξη.

Εκτός από το βασικό παιχνίδι, το remaster θα περιλαμβάνει και το expansion pack, Brood War, κάτι το οποίο ακούγεται πως ζητούν οι Κορεάτες από την Blizzard εδώ και πολύ καιρό. Το πρώτο StarCraft είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Νότιο Κορέα, και εύκολα μπορεί να πει κανείς πως ήταν το πρώτο παιχνίδι που άνοιξε τον χώρο των eSports. Εξακολουθεί να τα πηγαίνει περίφημα μετά από σχεδόν 20 χρόνια, παρά την απαρχαιωμένη δομή του Battle.net, γεγονός αξιοθαύμαστο.

Αν και φαίνεται πως η Blizzard τα έκανε όλα σωστά αυτή τη φορά, υπάρχει και κάτι καλύτερο. Στο τέλος του Μαρτίου, θα κυκλοφορήσει ένα νέο patch για το Brood War, φέρνοντας το StarCraft στην version 1.18. Όταν συμβεί αυτό, το παιχνίδι και το expansion pack του θα είναι δωρεάν για όλους. Το StarCraft: Remastered από την άλλη, δεν θα είναι δωρεάν, αλλά θα μπορέσετε να παίξετε multiplayer με το αυθεντικό παιχνίδι, χωρίς να χάσετε την πρόοδο του παιχνιδιού σας ή τους multiplayer φίλους σας. Μπράβο Blizzard, πολύ καλές κινήσεις.

Μένει να ακούσουμε τυχόν νέα για κάποιο WarCraft Remastered. Ναι, το ξέρω πως θα έχω αποκτήσει δισέγγονα ως τότε, αλλά αφήστε με να ονειρεύομαι.

Το StarCraft: Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για PC και Mac.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts