ΒLOODBORNE GOTY EKΠΤΩΣΗ PS STORE

Smiley face

maxresdefault3

Η εταιρία From Software ανακοίνωσε την έκπτωση του Bloodborne Game of the Year Edition για όσους το αποκτήσουν μέσω PS Store.

Η έκδοση περιλαμβάνει το Βloodborne και το dlc The Old Hunters και κοστίζει 29,99 Ευρώ, για αυτή την εβδομάδα (από της 25/5 έως της 2 Ιουνίου).

Το Bloodborne πρωτοκυκλοφόρησε τον Mάρτιο του 2015 σαν ξεχωριστός τίτλος της σειράς Dark Souls. Ωστόσο δανείστηκε αρκετά στοιχεία από τη σειρά, ενώ και ο ίδιος τίτλος επηρέασε σημαντικά το Dark Souls 3 που κυκλοφόρησε φέτος προσθέτοντας πολλά νέα στοιχεία στο Gameplay.

 road-to-first-bloodborne-boss-15-1024x576

Bloodborne-Ebrietas-Daughter-of-the-Cosmos-Boss-Fight

To Noέμβριο του 2015 κυκλοφόρησε και το dlc The Old Hunters προσθέτοντας επιπλέον weapons , νέα Boss Fights (main και optional Bosses) νέα αντικείμενα και ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας!

Κατάφερε να πουλήσει παραπάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα, (2.17 εκατομμύρια μέχρι τις 30 Απριλίου) κάνοντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα games για το PS4! Επίσης απέσπασε βραβεία όπως τα Game of the year, Playstation Game of the year, Game Design κλπ.

Bloodborne-432630

Τέλος να αναφέρω πως όποιος δεν θέλει τη Game of the year edition έκδοση (κοστίζει 29,99 Ευρώ) μπορεί να αγοράσει και την απλή έκδοση στα 23,99 Ευρώ.

Το Bloodborne είναι must τίτλος για όλους τους κατόχους PS4 και για όσους αναζητούν κάτι λίγο διαφορετικό από το Dark Souls.

Η From Software ξέρει καλά να κρατάει το κοινό της σε εγρήγορση, με τίτλους που σου κόβουν την ανάσα και όσες φορές και να πεθάνεις θέλεις να σηκωθείς και να πολεμήσεις!

Βloodborne Trailer

Bloodborne The Old Hunters Dlc Trailer

 [Πηγή 1, 2, 3]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts