Η Camille πλέον ανήκει στην οικογένεια του League Of Legends

Smiley face

Πριν λίγες μέρες έγινε η αποκάλυψη του νέου χαρακτήρα της αγαπημένης μας RiotGames.

Η Camille πλέον ανήκει στην οικογένεια του League Of Legends. Όμως σήμερα έχουμε ευχάριστα νέα, μετά το Comic που είχε δημοσίευση η Riot έρχεται και η ανάλυση των Skills του νέου ήρωα.

Camille

 

Στην επίσημη σελίδα του LoL ανακοινώθηκαν οι κινήσεις της νέας ηρωίδας. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε μια προς μια τις κινήσεις (abilities) της. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν Fighter.

 

Οι Abilities του νέου χαρακτήρα!

 

Passive : Το basic attack του ήρωα ανεβαίνει και φτιάχνει μια ασπίδα όπου φυσικό είναι να μπλοκάρει το damage του αντιπάλου. Η δύναμη της ασπίδας αυξάνει το HP.

Q Precision Protocol : Η επόμενη ability της Camille όταν χτυπά τον αντίπαλο του αυξάνει το damage και κερδίζει movement speed. Εάν περιμένει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα κερδίζει ακόμα περισσότερο damage.

 

W Tactical Sweep : Η ενέργεια που έχει συλλέξει η Camille την εκτοξεύει στο Range που έχει και κάνει Phisical Damage σε όλα τα targets που βρίσκονται μέσα (minions, heroes). Όσοι βρίσκονται στο πρώτο πεδίο το W προκαλεί Slow και η ζημιά που δέχονται είναι αντίστοιχοι με το ποσοστό του Life που έχουν και αυτό επιστρέφει στην Camille ως Health

 

E (Πρώτη χρήση) Hookshot : Ο χαρακτήρας εκτοξεύει ένα Hookshot δηλαδή ένα σχοινί σε ένα συγκεκριμένο μέρος. Αν χτυπήσει πάνω σε έναν τοίχο μπορεί να το τραβήξει και να κάνει με άλλα λόγια “parkour”

Δηλαδή μπορεί να μετακινηθεί γρήγορα από μέρος σε μέρος.

E (Δεύτερη χρήση) Wall Dive : Τρέχει σε ένα συγκεκριμένο προορισμό και σταματάει το πρώτο hit όλων των χαρακτήρων και τους κάνει stun. Εάν η Camille χτυπήσει έναν αντίπαλο τότε το range αυξάνεται και επίσης κερδίζει παραπάνω attack speed.

R Hextech Ultimatum

Η Camille με την Ulti της μπορεί να κάνει Jump σε αντίπαλο ήρωα που βρίσκεται μέσα στην ακτίνα. Με την ενεργοποίηση του R και αφού γίνει το Jump ο ήρωας / στόχος φυλακίζετε μέσα στο πεδίο που δημιουργείτε και σπρώχνει του άλλους αντιπάλους έξω από το πεδίο. Όσο η Camille βρίσκεται στο πεδίο όσο PhysicalDamage έχει τόσο έχει και Magic Damage ( αν φύγει από την περιοχή τότε επαναφέρονται όλα στο αρχικό επίπεδο).

Παρακολουθήστε το Gameplay της Camille

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts