Η CD Projekt μίλησε για το Cyberpunk 2077 και άλλα

Smiley face

Το 2017 είναι η χρονιά του Gwent, αλλά η εταιρία μίλησε και για το μελλοντικό της project.

Στο συνέδριο οικονομικής κατάστασης της CD Projekt, η εταιρία ανακοίνωσε με περηφάνια πως η σειρά παιχνιδιών Witcher πούλησε πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα. Ο Geralt αποτέλεσε τεράστια επιτυχία, αλλά η εποχή του τελείωσε. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο μελλοντικό τίτλο της CD Projekt, το Cyberpunk 2077, ένα RPG που διαδραματίζεται στο μέλλον (αν έχετε παίξει Deus Ex, θα καταλάβετε πως το setting είναι παρόμοιο). Το μελλοντικό παιχνίδι της εταιρίας με το ζόρι είχε αναφερθεί στην οικονομική υποστήριξη του 2016. Ευτυχώς, κάποιος ρώτησε για το παιχνίδι στο συνέδριο, και η εταιρία δεν κρατήθηκε από το να μας δώσει μερικές πληροφορίες.

Ο επικεφαλής της CD Projekt RedAdam Badowski, ανέβηκε στη σκηνή και δήλωσε πως η πρόοδος στο Cyberpunk 2077 είναι “αρκετά προχωρημένη” και πως η μεγαλύτερη ομάδα του στούντιο, αποτελούμενη από “αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους”, δουλεύει πάνω στο παιχνίδι. “Είναι πολύ διασκεδαστικό για εμάς”, δήλωσε.

Ο πρόεδρος της CD ProjektAdam Kiciński, πρόσθεσε πως “το project είναι πολύ φιλόδοξο”, υπογραμμίζοντας πως κάθε παιχνίδι της CD Projekt ήταν καλύτερο από το προηγούμενο. “Οι φιλοδοξίες είναι αχόρταγες, γι αυτό θα θέλαμε να δώσουμε μεγάλη προσοχή στο Cyberpunk 2077, πολύ προσπάθεια και αρκετό χρόνο. Οπότε, χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο ακόμα πριν το παιχνίδι να είναι έτοιμο”.

Ο Badowski δήλωσε: “Είναι ένας νέος τίτλος για εμάς, και θα μας συντροφεύσει για χρόνια, οπότε χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να γίνει σωστά”.

Ο Kiciński συμπλήρωσε: “Η δουλειά συνεχίζεται και είναι πολύ έντονη. Οπότε, δεν είναι μια βολική κατάσταση, επειδή ξέρουμε πως είναι, παρακολουθούμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε πολλά ακόμα. Αυτή η χρονιά ανήκει στο Gwent. Φέτος θα ασχοληθούμε με το Gwent.

Οι λέξεις “θα μας συντροφεύσει για χρόνια” είναι που με προβλημάτισαν. Φαίνεται πως το Cyberpunk 2077 θα είναι παραπάνω από ένα παιχνίδι και ίσως αποτελέσει τριλογία, όπως το Witcher. Ίσως όμως ο Badowski να αναφερόταν σε DLCs, στο μεγάλο χρόνο παραγωγής ή σε sequel του παιχνιδιού στο μακρινό μέλλον. Όπως και να ‘χει, είναι αρκετά σίγουρο πως το Cyberpunk 2077, δεν θα είναι τίτλος “ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε” για την CD Projekt.

Kiciński μίλησε επίσης για ένα σχέδιο ανάπτυξης ενός παιχνιδιού, παράλληλα με το Cyberpunk 2077, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για αυτό το παιχνίδι. Το Cyberpunk 2077 έχει περίπου 300 developers να ασχολούνται μαζί του, και “η ομάδα θα μεγαλώσει, επειδή το Gwent χρειάζεται υποστήριξη, το Cyber ανάπτυξη, και θα υπάρξει και ένα ακόμα παιχνίδι”, είπε. “Ήδη έχουμε [300 ανθρώπους στο Cyberpunk 2077], στο τέλος θα είναι περισσότεροι, ίσως 400 άτομα”.

Υπομονή. Η CD Projekt θα είναι πολύ απασχολημένη μέχρι να κυκλοφορήσει το Gwent, και λογικά θα είναι για μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του. Ίσως ακούσουμε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 το καλοκαίρι, ποιος ξέρει;

Παρακάτω, ακολουθούν το βίντεο από το συνέδριο και το (μοναδικό) τρέιλερ που υπάρχει για το Cyberpunk 2077:

 

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts