Το Civilization VI φτάνει τις 1 εκατομμυρίο πωλήσεις

Smiley face

Το νέο Civilization κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου  για PC και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους strategy τίτλους στην ιστορία του gaming!

Το 6ο κεφάλαιο κυκλοφόρησε 6 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Civilization V και για ακόμη μια φορά η Firaxis Games ξεπερνάει το απροσδόκητο μ’έναν τίτλο πραγματικό διαμάντι και άξιο απόγονο μιας σειράς που μετρά 25 χρόνια ιστορίας!

Σύμφωνα με το Steam Spy το νέο Ciνilization έχει φτάσει τις 966.332 πωλήσεις μόνο στο Steam μέσα σε μια εβδομάδα σχεδόν από την κυκλοφορία του!

Σε όλο αυτό δεν  έχουμε στο μυαλό μας πως δεν υπολογίζονται τα πόσα αντίτυπα έχουν πουληθεί χωρίς να περαστούν σε κάποιο account έτσι σε λίγες μέρες το Ciνilization 6 θα έχει φτάσει τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις!

Η σειρά Ciνilization μετρά 66 συνολικές κυκλοφορίες σε όλες τις πλατφόρμες και 33 εκατομμύρια πωλήσεις (μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016) κάνοντας τους fan του νέου τίτλου σύμφωνα με αναφορές να προσπαθούν να πάρουν ακόμα και άδεια από τη δουλεία τους στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν τον κόσμο!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το launh trailer του Civilization VI

 

[Πηγή]

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts