Το Code Geass επιστρέφει!

Smiley face

Η Sunrise ανακοίνωσε στο επετειακό γεγονός Code Geass 10th Anniversary, την Κυριακή, ότι το franchise θα αποκτήσει ένα next project, καθώς και μία σειρά από 3 compilation ταινίες.

Code Geass Next Project

code geass

Το Next Project θα είναι το sequel της σειράς με τίτλο “Code Geass: Fukkatsu no Lelouch” (Code Geass: Lelouch of the Resurrection), αλλά στην ανακοίνωση δεν υπήρχαν λεπτομέρειες για το format του project (series, ova, κ.α.). Η ιστορία διαδραματίζεται μερικά χρόνια μετά του σχέδιο ‘Zero Requiem” του Lelouch. Στο γεγονός της Κυριακής, προβλήθηκε και ένα βίντεο προώθησης με τους Kallen, Jeremiah, Suzaku Kururugi, καθώς και πολλούς άλλους χαρακτήρες. Το προσωπικό δήλωσε επίσης ότι (incoming SPOILERS): “Ο Lelouch από το προηγούμενο anime, και όχι κάποιος κλώνος ή εαυτός του από άλλη διάσταση, θα είναι στο καινούριο project”.

Η σειρά των τριών ταινιών θα ανακεφαλαιώσει και τα 50 επεισόδια των Lelouch of the Rebellion και Lelouch of the Rebellion R2. Όλο το cast επιστρέφει για ηχογράφηση εκ νέου, και οι ταινίες θα έχουν επιπλέον νέες σκηνές. Η πρώτη θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts