Το Counter Strike 1.6 mod είναι γεγονός (Download link)

Smiley face

“Μόνο οι παλιοί παίχτες του Counter Strike ξέρουν τα πάντα για το 1.6 και ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρείται από τα καλύτερα FPS παιχνίδια όλον τον εποχών.”

Το Counter-Strike Global Offensive είναι από μόνο του ένα υπέροχο παιχνίδι, υπάρχουν πολλοί όμως που θεωρούν ότι δεν φτάσει ποτέ τον προκάτοχό του, δηλαδή το 1.6.

Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος που θέλετε να γυρίσετε πίσω σε αυτές τις εποχές γιατί τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τις αναβιώσετε χάρη στον modder ZOOL, αφού σχεδίασε ένα mod για το CS:GO που θα κάνει το παιχνίδι να φαίνεται όσο περισσότερο γίνεται σαν το παλιό παιχνίδι ώστε να έχουν όλοι την ίδια αίσθηση όπως τότε.

Counter Strike Classic Offensive Trailer

Ο ZOOL ανακοίνωσε:

“Ο βασικός στόχος αυτού του mod είναι να περάσει το gameplay του 1.6 καθώς και όπλα, ήχους, κινήσεις και όλα τα παλιά πράγματα που έχετε ονειρευτεί να δείτε μέσα στο CS:GO“.

Αυτό το mod φαίνεται φρικιαστικά υπέροχο αφού παρέχει το αίσθημα νοσταλγίας του 1.6 και μαζί με αυτό και τα γνήσια maps Dust2, Inferno, Mirage και italy, ενώ πρόσθεσαν και machanics τα οποία έκαναν το 1.6 το τέλειο παιχνίδι.

Το mod βέβαια θα κρατήσει τις αναβαθμίσεις που έχει παρουσιάσει το CS:GO όλα αυτά τα χρόνια.

Επαγγελματίες παίχτες όπως ο Spencer “Hiko” Martin ο οποίος έπαιζε στα ωραία χρόνια του 1.6 φαίνεται να διασκεδάζουν την επιστροφή του παλιού του φίλου.

Μπορείτε να το κατεβάσετε το Mod απο ΕΔΩ

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts