Δεύτερη σεζόν Ajin

Smiley face

Επιτέλους έγινε επίσημο. Στο εξώφυλλο του νέου όγδοου τόμου του manga Ajin που θα κυκλοφορήσει θα ανακοινωθεί η δεύτερη σεζόν του anime. Τα επεισόδια της καινούριας σεζόν θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβρη. 

Η πρώτη σεζόν του anime κυκλοφόρησε στις 15 Ιανουαρίου και προβλήθηκαν 13 επεισόδια. Στις 12 Απριλίου, το Netflix ξεκίνησε το streaming του anime και έξω από την Ιαπωνία.

defteri-sezon-ajin-2

Για όσους δεν γνωρίζουν την υπόθεση του anime: Πριν από 17 χρόνια, σε ένα πεδίο μάχης στην Αφρική, βρέθηκε ο πρώτος αθάνατος άνθρωπος. Αργότερα, νέα είδη ζωής άρχισαν να παρατηρούνται μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία, όντα αποκαλούμενα ως Ajin (demi-humans). Ακριβώς πριν τις θερινές διακοπές του, ο πρωταγωνιστής μας, Kei Nagai, πεθαίνει ακαριαία σε ένα τροχαίο δυστύχημα καθώς γυρίζει σπίτι από το σχολείο μαζί με τους συμμαθητές του. Δε μένει νεκρός για πολύ όμως. Σχεδόν αμέσως σηκώνεται και παρατηρεί μία μαύρη σκόνη τριγύρω του. Αμέσως οι παρευρισκόμενοι αναγνωρίζουν πως είναι Ajin. Γρήγορα η αστυνομία τον κηρύσσει καταζητούμενο, ένα bounty τοποθετείται πάνω στο κεφάλι του και το ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει. Ο Kei στο κρυφτό που θα παίζει με την αστυνομία, θα συναντήσει κι άλλους Ajin, θα προδοθεί από αυτούς και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μία καινούρια, ήρεμη ζωή.

Spoiler για το τέλος της πρώτης σεζόν: O Satou μαζί με τους υπόλοιπους Ajin καταφέρνει μία επιτυχημένη τρομοκρατική επίθεση και ο Kei μαζί με τον Nakano αποφασίζουν να τον αντιμετωπίσουν.

Πηγή: AnimeNewsNetwork

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts