Νέος τίτλος από τον δημιουργό της σειράς Devil May Cry!

Smiley face

Σύμφωνα με Tweet του Hideaki Itsuno ο οποίος ήταν Game Director των Devil May Cry και Dragon’s Dogma ετοιμάζει έναν νέο τίτλο ο οποίος θα ανακοινωθεί μέσα στο 2017!

Devil May Cry

Ωστόσο δε γνωρίζουμε για ποιες κονσόλες θα κυκλοφορήσει όπως και το τι game θα είναι! (editor’s note: PS4 εγγυημένα γιατί είναι Ιάπωνας και xbox one γιατί capcom former employee, και σε κάποια φάση 3-4 χρόνια αργότερα θα έχει ένα χάλια PC port. Mystery solved.)

Κανείς δεν γνωρίζει ένα θα πρόκειται για ένα νέο Devil May Cry (μακάρι, μακάρι) ή κάποιο νέο IP.

Η σειρά Devil May Cry που όλοι αγαπήσαμε αγνοείται επισήμως εδώ και 4 χρόνια σχεδόν μετά το Reboot της σειράς που έφερε το Devil May Cry με έναν Dante τελείως αγνώριστο…..( Και φλώρο)

Devil May Cry

Ο συγκεκριμένος τίτλος κυκλοφόρησε το 2013 και από τότε το μόνο που έχει βγει είναι τα Devil Μay Cry 4 Special Edition αλλά και το DMC Definitive Edition που ήταν ένα enchancted edtition και των δύο τίτλων που κυκλοφόρησαν το 2008 και 2012 αντίστοιχα! (Οι  enhanced edtition εκδόσεις κυκλοφόρησαν για PS4 και Xbox One το 2014 και 2015)

Devil May Cry

Το μόνο καλό σε όλη την υπόθεση είναι πως ο Hideaki Itsumo είχε κάνει φοβερή δουλειά επάνω στη σειρά DMC οπότε σίγουρα αναμένουμε πως και ο νέος του τίτλος θα είναι εξίσου καλός!

 

Μπορείτε παρακάτω να δείτε το Trailer του Devil May Cry Definitive Edition

 

 

[Πηγή]

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts