Διαφήμιση για το Tales of Berseria

Smiley face

Η επίσημη ιστοσελίδα για το RPG της Bandai Namco Entertainment, Tales of Berseria, ξεκίνησε να προβάλει ένα διαφημιστικό βίντεο από σήμερα. Το βίντεο εστιάζει στην Velvet, την πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, με τη συνοδεία του θεματικού τραγουδιού του παιχνιδιού “BURN” από τους FLOW.

Η πρώτη περιορισμένη έκδοση θα περιέχει ένα σειριακό κωδικό για το “Special Dramatic Chat ~Melon Gumi-hen~” (Melon Gel Chapter), ένα ειδικό βίντεο συνομιλίας μεταξύ των μελών του cast του παιχνιδιού.

tales of berseriaΗ ψηφιακή download έκδοση του παιχνιδιού (για PS3 και PS4) θα περιλαμβάνει μία θεματική αφίσα από την ufotable.

tales of berseriaΤο cast περιλαμβάνει:

tales of berseriaRina Satou ως Velvet Crowe

tales of berseriaAzumi Asakura ως Laphicet

tales of berseriaDaisuke Kishio ως Rokuro

tales of berseriaAmi Koshimizu ως Eleanor

tales of berseriaSatomi Satou ως Magikou

tales of berseriaNaomi Nagasawa ως Bienfu

Επιπλέον, ο Toshiyuki Morikawa θα δώσει την φωνή του σε ένα χαρακτήρα που λέγεται Eizen. Αυτός ο χαρακτήρας περιγράφεται ως πειρατής και κακός, αποκαλούμενος και ως God of Death. Είναι το πρώτο μέλος της συμμορίας πειρατών Aifried, και συνεργάζεται μαζί με την Velvet για την καταπολέμηση ενός κοινού εχθρού, τους Exorcists.

Η εταιρία θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι για το PS3 και το PS4 στην Ιαπωνία στις 18 Αυγούστου, και για το PS4 και το PC στην Αμερική και στην Ευρώπη στις αρχές του 2017.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts