Διαρροή artwork για το Titanfall 2

Smiley face

Σύμφωνα με μία ανώνυμη πηγή στο Reddit (η οποία αυτή τη στιγμή έχει διαγραφεί) διέρρευσε ένα artwork του Titanfall 2 στο οποίο παρουσιάζονται τα ρομπότ εξοπλισμένα με grappling hook !!! Προφανώς τα grappling hooks θα έχουν πλειοτροπικές δράσεις, όπως για παράδειγμα την διευκόλυνση της εισόδου του χρήστη στο ρομπότ, βοήθεια στο freerunning ή ακόμη σε κινήσεις τακτικής στις μάχες (απότομη έλξη των εχθρών όταν βρίσκονται στον αέρα). Το παρακάτω poster παρουσιάζει περιεχόμενο το οποίο όχι μόνο ταιριάζει με εκείνο που βρίσκεται στο επίσημο site του Titanfall, αλλά φαίνεται να επεκτείνει και την μερικώς εμφανιζόμενη εικόνα.

Το Titanfall II θα περιέχει ρομπότ με grappling hooks για μεγαλύτερη εμπειρία δράσης.

Το Titanfall 2 θα περιέχει ρομπότ με grappling hooks για μεγαλύτερη εμπειρία δράσης. Ο νέος τίτλος της σειράς φαίνεται με μια ματιά να εμπλουτίζεται στο γραφικό περιβάλλον καθώς τα textures παρουσιάζονται ακόμη πιο αληθοφανή.   

Στην παραπάνω εικόνα, πέρα από τη νέα προσθήκη που αναφέρθηκε προηγουμένως, παρατηρεί κανείς ότι το τοπίο παρουσιάζεται αρκετά μεγαλύτερο σε έκταση, σε αντίθεση με εκείνο του Titanfall 1. Κάτι τέτοιο βγάζει νόημα, διότι το Titanfall 1 κυκλοφόρησε και σε Xbox 360 γεγονός που δεν ισχύει για το sequel της ομώνυμης σειράς τίτλων. Με λίγα λόγια, για να υποστηρίξει το Titanfall 1 η πλατφόρμα του Xbox 360, έπρεπε να επέλθει ένας περιορισμός όσον αφορά το μέγεθος του παιχνιδιού, γι’ αυτό και δημιουργήθηκαν μικρότερα, σε έκταση, τοπία.

Φήμες αναφέρουν πως το Titanfall 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με το νέο Battlefield 1, ένας ακόμη τίτλος της EA. Η παραγωγή επιβεβαίωσε μόνο ότι το Titanfall 2 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στο τελευταίο οικονομικό τρίμηνο του 2016 (1 Οκτωβρίου – 31 Δεκεμβρίου), χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Σε προηγούμενο άρθρο του GameHorizon μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα teaser trailer για το Titanfall 2 που δόθηκε στη δημοσιότητα μαζί με περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο παιχνίδι.

Πηγή  

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts