Διαρροή φωτογραφικού υλικού από το νέο God Of War με χαρακτηριστικά Σκανδιναβικής μυθολογίας

Smiley face

Το επόμενο sequel της πασίγνωστης σειράς God Of War πιθανολογείται να αφήσει πίσω του το Δωδεκάθεο του Ολύμπου και να εισχωρήσει στη Σκανδιναβική μυθολογία (!!!), σύμφωνα με πρόωρες “διαρροές” φωτογραφικού υλικού. Να τονισθεί σε αυτό το σημείο πως το περιεχόμενο που πρόκειται να παρουσιασθεί δεν αφορά κάποια επίσημη ανακοίνωση της κύριας εταιρίας παραγωγής, Santa Monica Studio.

Τι φωτογραφικό υλικό έχει διαρρεύσει??

Οι φωτογραφίες περιέχουν περιβαλλοντικά σχέδια και concept art, οι οποίες παρουσιάζουν τον πρωταγωνιστή Kratos (ή κάποιον άλλο χαρακτήρα που του μοιάζει πολύ) να έχει γενειάδα και να κρατάει ένα τσεκούρι καθώς και την Γέφυρα Bifrost Rainbow. Τα σχέδια προήλθαν από τον προσωπικό ιστότοπο ενός καλλιτέχνη που εργαζόταν στην εταιρία Santa Monica Studio μέσα στο 2015. Ωστόσο, ο ιστότοπος μαζί με τον λογαριασμό Twitter του καλλιτέχνη καταργήθηκαν και από τότε έχει δοθεί στη δημοσιότητα ένα αρχείο της δουλειάς του, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Παρακάτω, παρουσιάζεται ένα δείγμα από ολόκληρη τη συλλογή.

image1_God_Of_War_Norse_Kratos image1_God_Of_War_Kratos_main image11_God_Of_War_Norse image10_God_Of_War_Norse
image9_God_Of_War_Norse image8_God_Of_War_Norse image7_God_Of_War_Norse image6_God_Of_War_Norse
image5_God_Of_War_Norse
image4_God_Of_War_Norse
image3_God_Of_War_Norse image2_God_Of_War_Norse

Τα σχέδια αναφέρουν τον πρωταγωνιστή με το όνομά του, Kratos, και υποδεικνύουν ότι επρόκειτο να επισκεφθεί τοποθεσίες όπως το Alfheim και το Vanaheimr, δύο από τους Εννέα Κόσμους της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Το Alfheim θεωρείται ως η γη των νεράιδων στην Σκανδιναβική μυθολογία και αναπαρίσταται ως μία πόλη χτισμένη από λείες πέτρες. Επίσης, στη συλλογή βρίσκεται και μία τοποθεσία φυλακής. Ο δεύτερος κόσμος, το Vanaheimr, φαίνεται να είναι ένα δάσος με πλούσια βλάστηση και πάρα πολλά χρώματα. Μη σας ξεγελάει, ωστόσο, διότι η χλωρίδα του Vanheimr μπορεί να μετατραπεί σε μία τεράστια παγίδα θανάτου.

Υπάρχουν γνωστά χαρακτηριστικά όπως στους προκατόχους του !!!

Κάτι άλλο που προκαλεί το ενδιαφέρον, είναι το ότι στο καινούργιο God Of War θα εμφανίζονται στοιχεία του gameplay που θα παρομοιάζονται με εκείνα των παλιότερων παιχνιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι αρχαίες πέτρες που γεμίζουν τη ζωή του ήρωα (Κάτι ανάλογο με τα Orb chests με μία δόση Σκανδιναβικής μυθολογίας !!!) καθώς και οι περίπλοκοι γρίφοι που θα εμφανίζονται συχνά. Όλα αυτά φαίνονται, μέχρι στιγμής, στη συλλογή φωτογραφιών που προαναφέρθηκε.

image1_God_Of_War_Norse_Kratos

Εδώ παρουσιάζεται ο Kratos να έχει πλούσια γενειάδα και να κρατάει ένα τσεκούρι. Είναι όντως αυτός, όμως, ή κάποιος που απλώς του μοιάζει ???

Η έμπνευση για την συνέχεια της σειράς God Of War …     

Τα προηγούμενα God Of War παιχνίδια ήταν βασισμένα στην ιδέα του να σκοτώσει ο χρήστης την πλειοψηφία των Θεών του Ολύμπου. Εδώ και καιρό υπήρχε, πάντως, η έμπνευση ότι στη συνέχεια της σειράς God Of War, ο Kratos θα έρθει αντιμέτωπος με τους Θεούς της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σκανδιναβική μυθολογία από μόνη της μπορεί να προμηθεύσει έναν πλούσιο αριθμό αντιπάλων για τον Kratos όπως ο Θορ, ο Λόκι, ο Οντίν και μία ποικιλία μυθολογικών τεράτων όπως ο γίγαντας Ymir, ο λύκος Fenrir και οι δράκοι Jormugand, Fafnir και Nidhogg.

Οι φήμες λένε ότι το νέο God Of War επρόκειτο να κυκλοφορήσει είτε το 2016 ή μέσα στο 2017. Οι fans ανά τον κόσμο συνεχώς ενημερώνονται για την πρόοδο της παραγωγής του παιχνιδιού.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts