Διαρροή υλικού για το νέο PS4 Slim

Smiley face

Το νέο PS4 Slim είναι πλέον γεγονός. Χθες, διέρρευσε φωτογραφικό υλικό online από τη νέα όψη της ανερχόμενης κονσόλας στο forum του NeoGAF. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας ακόμη χρήστης στο Twitter ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, στην οποία συγκρίνει σε μέγεθος το PS4 Slim με το ήδη υπάρχον PS4 στην αγορά.

Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μία γεύση της νέας παιχνιδομηχανής:

PS4 Slim

Πολλαπλά πλάνα από το ολοκαίνουργιο PS4 Slim. Φαίνεται, επίσης, και η σύγκριση με την original έκδοση του PS4. Οι διαφορές στο μέγεθος είναι εμφανείς.

Η εταιρία δημιουργίας του PlayStation, Sony, θα οργανώσει ένα event στις 7 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη, όπου θα ανακοινώσει το “δυνατότερο” μηχάνημά της, PS4 Neo, μαζί με το ήδη γνωστό PS4 Slim. Όπως όλα δείχνουν, θα κυκλοφορήσει στην αγορά λίγο μετά το τέλος του event, δηλαδή γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη κάποια πληροφορία για το κόστος του πακέτου, αλλά αναμένουμε να έχει χαμηλότερη τιμή στην αγορά από το αυθεντικό PS4. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις εξελίξεις του PlayStation, η ομάδα του GameHorizon.gr θα σας κρατάει ενήμερους.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts