Διέρρευσαν οι ημερομηνίες των χειμερινών εκπτώσεων του Steam

Smiley face

Δεν είναι επιβεβαιωμένο, αλλά πολύ πιθανό.

Σύμφωνα με αυτή την ανάρτηση στο NeoGAF, η οποία περιέχει μια εικόνα η οποία ίσως να τραβήχτηκε από κάποιο γκρουπ μόνο για δημιουργούς, οι χειμερινές εκπτώσεις του Steam θα ξεκινήσουν στις 9:50 μ.μ. PT, 22 Δεκεμβρίου.

steamwintersale

Δεν είναι κάτι το οποίο έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά ας σκεφτούμε κάποια πράγματα. Πρώτον, είναι χειμώνας, οπότε όσο σίγουρο είναι πως αύριο θα ξημερώσει, άλλο τόσο σίγουρο είναι πως θα έχουμε εκπτώσεις αυτό το μήνα. Δεύτερον, ο άνθρωπος που ανέβασε την εικόνα με το όνομα Tizoc, έχει προβλέψει σωστά στο παρελθόν άλλη μια περίοδο Steam Sales. Και τρίτον, η περσινή περίοδος χειμερινών εκπτώσεων του Steam ξεκίνησε 22 Δεκεμβρίου, οπότε είναι πολύ πιθανό να συμβεί το ίδιο.

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και αν αυτή η διαρροή είναι ψεύτικη, υπάρχει μια πιθανότητα να είναι και σωστή. Η ερώτηση που θα ρωτήσουν αρκετοί είναι “αλήθεια θέλουμε κι άλλη Steam Sales;” Φυσικά και θέλουμε! Η φθινοπωρινή περίοδος τελείωσε λίγες μέρες πριν και ήδη ετοιμαζόμαστε για τη χειμερινή. Μετά από τόσα χρόνια και τόσες εκπτώσεις, δεν φαίνεται πως ο κόσμος θα κουραστεί με τις εκπτώσεις τόσο εύκολα. Θα δούμε φέτος, μιας και τα χρονικά περιθώρια είναι κοντά το ένα στο άλλο.

Το Gamehorizon.gr θα σας ενημερώσει για την επιβεβαιωμένη ημερομηνία έναρξης, πιθανότατα τη στιγμή που θα ξεκινήσει. Οπότε να έχετε τα πορτοφόλια σας έτοιμα. Γιατί εμένα μόνο αράχνες έχουν πλέον.

Ποιος χρειάζεται νεφρά, τέλος πάντων;

"Ως εν ουρανώ και επί του Steam"

“Ως εν ουρανώ και επί του Steam”

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts