Δείτε τα Loot Boxes του Overwatch

Smiley face

Όλοι έχουν ακούσει ή είδαν το νέο παιχνίδι “Θαύμα” της Blizzard το Overwatch. Έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές τους τελευταίους 10 μήνες για το παιχνίδι αυτό.

Πριν από λίγες μέρες είχαμε γράψει πως η Blizzard στα πλαίσια της διαφημιστηκής εκστρατείας είχε τοποθετήσει αγάλματα των ηρώων του παιχνιδιού.

Δεν πέρασε ακόμα ούτε μια μέρα από την ώρα της επίσημης κυκλοφορίας του Overwatch και έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο YouTube βίντεο στα οποία αναλύουν το τι περιέχουν τα Loot Boxes του παιχνιδιού.

Οι τιμές των Loot Boxes έχουν ως εξής :

  • 2 Loot Boxes: 1.99 €
  • 5 Loot Boxes: 4.99 €
  • 11 Loot Boxes: 9.99 €
  • 24 Loot Boxes: 19.99 €
  • 50 Loot Boxes: 39.99 €

overwatch

Τα Loot Boxes περιέχουν Random βραβεία εκ των οποίων μπορείτε να βρείτε μέσα : Skins, Hero Icons, Sprays αλλά και Φωνητικά εφέ για τον κάθε χαρακτήρα

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται όλοι οι διαθέσιμοι χαρακτήρες του παιχνιδιού που έχουν βγει μέχρι στιγμής και κάτω από το όνομα του καθενός μπορείτε να παρατηρήσετε νούμερα 1/55 . Το 55 είναι το νούμερο που δείχνει πόσα πράγματα μπορείτε να συλλέξετε από τα Loot Boxes για τον εκάστοτε χαρακτήρα εκ των οποίων είναι και τα Skins, Sprays, Emotes, Victory Poses, Voice Lines, Highlights Intros

heroe gallery

Το βασικό σε όλη την υπόθεση είναι πως υπάρχει και πιθανότητα να ανοίξετε στα κουτάκια και Gold (νομίσματα του παιχνιδιού) με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε με αντίστοιχο κόστος ένα από τα πράγματα που έχει διαθέσιμα ο κάθε ήρωας.

Overwatch

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε Unboxing 100 Loot Boxes και είναι ένα ωραίο παράδειγμα στο να καταλάβετε πως λειτουργεί το σύστημα αυτό και να γευτείτε τα περιεχόμενα των κουτιών.

Τέλος , να θυμίσουμε πως το Overwatch κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά πακέτα :

  • Overwatch PC Version 39.99 €
  • Overwatch Origins Edition και κυκλοφορεί σε PC, PS4, Xbox One 59.99 €
  • Overwatch Collector’s Edition PC, PS4, Xbox One 129.90 €
0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts