Το The Division είναι δωρεάν για να το δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Smiley face

Και με έκπτωση 50% για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόσφατη αναβάθμιση του The Division, του έφερε DirectX 12 υποστήριξη. Μαζί με αυτό, έγιναν διάφορες μικρές βελτιώσεις όσον αφορά την τοποθέτηση ήχου, την υποστήριξη χειριστηρίου και την υψηλή κατανάλωση CPU. Σαν ένδειξη καλής θελήσεως, το πολυσυζητημένο shooter είναι δωρεάν για δοκιμή αυτό το Σαββατοκύριακο σε Uplay και Steam. Επίσης, θα έχει έκπτωση 50% μέχρι τη Δευτέρα για τους ενδιαφερόμενους.

Μπορεί να μην είχε από τις καλύτερες κυκλοφορίες, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει λένε. Μια σειρά patches, νέων game modes και updates έκαναν το The Division πολύ καλύτερο. Αυτό φαίνεται και στην Steam σελίδα του παιχνιδιού, όπου ξέφυγε από τις “ανάμεικτες” κριτικές, και τώρα είναι στις “κυρίως θετικές”. Ειδικά το νέο Survival Mode άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Χαρακτηρίστηκε από πολλούς σαν “καλοφτιαγμένο” και “άξιο προσοχής”.

Η δική μου γνώμη είναι πως δεν έχετε κάτι να χάσετε, δοκιμάστε το, πιθανότατα και να σας αρέσει. Έχει τα στραβά του, αλλά σε γενικές γραμμές αξίζει να το παίξει κανείς (αν το αντέχει το PC του), συν πως όσο προχωράει ο καιρός, προστίθεται νέο περιεχόμενο και διορθώνονται τα διάφορα bugs και το endgame του παιχνιδιού (για το οποίο γράφτηκαν ολόκληροι τόμοι με βρισιές).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το παιχνίδι θα είναι δωρεάν από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι τις 9pm GMT/1pm PT την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, ή αλλιώς αν σας βολεύει, στις 11 το βράδυ της Κυριακής. Αν αποφασίσετε να το αποκτήσετε, να ξέρετε πως οι χαρακτήρες που θα φτιάξετε και η πρόοδος που θα κάνετε αν το παίξετε δωρεάν, θα παραμείνουν αν αναβαθμιστείτε στην πλήρη έκδοση.

Σκεφτείτε το καλά όμως. Έρχονται Christmas Steam Sales!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts