Δωρεάν DLC για το Dead by Daylight

Smiley face

Το Dead by Daylight είναι ένα πλέον διάσημο, survival, multiplayer horror game από την εταιρία παραγωγής, Behaviour Interactive, στο οποίο πρόκειται να προστεθεί ένα μεγάλο update αυτή τη βδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, θα προστεθεί ένα καινούργιο τέρας, ένας επιζών και ένα map, τα οποία θα τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά στη συνέχεια του άρθρου. Το πιο ανακουφιστικό, όμως στην όλη υπόθεση είναι ότι διατίθεται εντελώς δωρεάν για όλους τους χρήστες.

dead-by-daylight

Κάποιοι θα τα βρούνε πολύ σκούρα σε λιγάκι. Τρομακτικό στιγμιότυπο αναμονής. Τι να ακολούθησε άραγε ?

Λίγα λόγια για το gameplay 

Το Dead by Daylight κυκλοφόρησε επίσημα για PC στις 14 Ιουνίου 2016. Η πλοκή αναφέρεται σε μία ομάδα από επιζώντες (από ένας μέχρι τέσσερις σε ένα map), οι οποίοι έχουν ως στόχο να ξετρυπώσουν έναν παίκτη που έχει το ρόλο του δολοφόνου σε μία αρκετά τρομακτική ατμόσφαιρα τη νύχτα. Οι περιοχές που διαδραματίζονται τα γεγονότα περιέχουν είτε ένα απομονωμένο δάσος, είτε έναν εγκαταλελειμμένο σκουπιδότοπο ή ένα υπέργηρο χωράφι με καλαμπόκια. Να σημειωθεί ότι η οπτική γωνία των επιζώντων και του δολοφόνου διαφέρουν, με την πρώτη να παρουσιάζεται σε third-person και την δεύτερη σε first-person. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο launch trailer του Dead by Daylight. Run for your lives !!!

Πίσω στο free DLC

Η Behaviour Interactive ανακοίνωσε το Last Breath expansion διαμέσου ενός χθεσινού trailer, το οποίο παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο περιεχόμενο που θα έρθει να προστεθεί στο game. Όπως προαναφέρθηκε, το πακέτο θα περιλαμβάνει ένα νέο τέρας, ονομαζόμενο “Nurse” και θα κρατάει ένα Bone Saw. Επιπλέον, η “Nurse” έχει ένα special ability που λέγεται Blink και της επιτρέπει να διαπερνά εμπόδια, όπως τείχη και ερείπια καθώς και να διαισθάνεται τους τραυματισμένους επιζώντες. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια τριών ακόμη perks, μπορεί να εντοπίσει και να πιάσει ευκολότερα τα θύματά της.

Η νεοπροστιθέμενη επιζών ονομάζεται Nea και έχει την ικανότητα του stealth action, της ταχύτητας και γενικότερα κατέχει perks που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την κινητικότητά της. Τέλος, το πακέτο περιέχει και ένα καινούργιο map, το Asylum (Τι να είναι άραγε ???). Όπως, προφανώς, υποδηλώνει και το όνομα, πρόκειται για ένα map με θεματολογία ενός ινστιτούτου εξειδικευμένου να φιλοξενεί ψυχικά διαταραγμένους ανθρώπους. Φαίνεται αρκετά μυστηριώδες, γεμάτο από παλιές ψυχιατρικές πτέρυγες και μισογκρεμισμένα κτίρια.

Στο δια ταύτα …

Συμπερασματικά, το Dead by Daylight είναι ένα 4 vs 1 multiplayer game, όπου τέσσερις επιζώντες προσπαθούν με νύχια και με δόντια να γλιτώσουν από ένα αιμοδιψές τέρας. Αναμένουμε περισσότερα add-ons από την Behaviour Interactive, για να μας τρομάξει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον ! Το game μπορείτε να το αποκτήσετε, παρακάτω, από την πλατφόρμα του Steam με την τιμή του να ανέρχεται στα 20 ευρώ.

Πηγή

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts