Δωρεάν το Final Stand για το Battlefield 4

Smiley face

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα διατίθεται εντελώς δωρεάν το Final Stand DLC για το FPS παιχνίδι Battlefield 4. H EA συνεχίζει την προώθηση του τίτλου “Battlefield” χαρίζοντας στην κυριολεξία ένα ακόμη DLC. Η διαθεσιμότητα του Final Stand απαντάται σε όλες τις πλατφόρμες, όμως θα ισχύει μέχρι τις 24 Μαΐου. Όσο ακόμη προλαβαίνετε μεταβείτε στην κατάλληλη πλατφόρμα (PSN, Xbox Live, Origin) και κατεβάστε το. Για να ανακαλύψει κάποιος τα περιεχόμενα του DLC θα πρέπει, προφανώς, να έχει εγκατεστημένο το Battlefield 4 στην πλατφόρμα του.

Λίγες πληροφορίες για το DLC

Το Final Stand μεταφέρει τη δράση του Battlefield 4 στα παγωμένα τοπία της Ρωσίας όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει να οδηγήσει snowmobiles ή πρωτότυπα hover tanks πειραματικού σταδίου. Επιπλέον, το DLC δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δοκιμάσουν οπλισμό εμπνευσμένο από το μέλλον, όπως το drone που έχει ενσωματωμένο ένα machine gun καθώς και ένα ολοκαίνουργιο DS-3 Decoy Signal. Επίσης, μία bonus Community Mission θα είναι διαθέσιμη μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 24ης Μαΐου. Επιπρόσθετα, εάν πετύχετε score ίσο με 500.000 σε bow kills σε οποιοδήποτε multiplayer mode του Battlefield 4, τότε να είστε προετοιμασμένοι να ανταμειφθείτε με ένα ολόχρυσο battlepack.

Μία γεύση από την άγρια ομορφιά των παγωμένων τοπίων στη Ρωσία στο Final Stand DLC.

Μία γεύση από την άγρια ομορφιά των παγωμένων τοπίων της Ρωσίας στο Final Stand DLC για το Battlefield 4.

Η ΕΑ προφανώς και επιθυμεί να προωθήσει ακόμη περισσότερο τους παλιότερους τίτλους παιχνιδιών της, ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε το ολοκαίνουργιο Battlefield 1. Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν την κυκλοφορία του στις 21 Οκτωβρίου 2016. Μέχρι τότε, όμως, μπορείτε να ελπίζετε σε ακόμη περισσότερα “δωράκια” από την ΕΑ, για να γεμίσετε το χρόνο σας.

  

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts