Επιστροφή του Dragonball Z και το Event με One Piece & Άλλα Anime

Smiley face

Τα anime series ένα από τα πιο σύγχρονα μέσα ενημέρωσης και η Universal Studios Japan συμβάλλουν  αυτό το καλοκαίρι, στο θεματικό πάρκο που  θα φιλοξενήσει ένα πρόγραμμα με θέμα το anime που δανείζεται από το Gintama και πολλά άλλα. Η σειρά DragonBall Z, θα πάρει μια ολοκαίνουργια ιστορία  στην πορεία της. Ωστόσο πλάι στον φίλο μας τον Goku δεν θα λείπει ο  Monkey D Luffy  από το One Piece.

Ο επίσημος ιστότοπος της Universal Studios Ιαπωνίας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το DragonBall Z   θα παρουσιάσει μια ολοκαίνουργια ιστορία. Το όνομα της  έχει αποκαλυφθεί και θα ονομαστεί “DragonBall Z: The Real 4-D και λαμβάνει χώρα στο τουρνουά πολεμικών τεχνών Super World”.  Λέγεται πως το event  θα φιλοξενήσει μια κινηματογραφική ταινία υψηλής τεχνολογίας που θα δείχνει τον Goku να αγωνίζεται με έναν μυστηριώδη εχθρό . Περισσότερες λεπτομέρειες για το έργο πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Μάιο.

Εάν είστε οπαδός του DragonBall Z, τότε θα είστε εξοικειωμένοι με το Παγκόσμιο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών. Το γεγονός αυτό συμβαίνει αρκετές φορές στο franchise, και ο Goku όπως πάντα έχει την τρομερή τύχη να συναντά έναν δυνατό αντίπαλο που τον εξιτάρει. Οι οπαδοί των anime είδαν το τουρνουά πολεμικών τεχνών  στο Dragon Ball GT. Το DragonBall Z δεν θα είναι το μοναδικό anime  αυτό το καλοκαίρι στο Universal Studio Japan. Το One Piece θα έχει μια ζωντανή παράσταση στο πάρκο, ενώ η Bizarre Adventure του JoJo παίρνει επίσης μια 4-D παράσταση. Το Gintama θα παρουσιαστεί με  μια εκδήλωση ζωντανής ομιλίας. Το θεματικό πάρκο θα φιλοξενήσει τα γεγονότα anime μεταξύ 30 Ιουνίου και 1 Οκτωβρίου.Τώρα πολλά αξιοθέατα anime βρίσκονται ήδη στο Universal Studios Japan. Το Attack on Titan έχει μια ταινία 4-D στο πάρκο καθώς και το Godzilla. Το Neon Genesis, το Monster Hunter και ο Detective Conan έχουν επίσης  αξιοθέατα.

Επιστροφή του Dragonball Z και το Event με One Piece & Άλλα Anime

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε το πολύ σε ένα μήνα, για αυτό DZB fans μείνετε συντονισμένοι.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts