Δύο μοναδικά events από την SAE με φόντο το Gameathlon!

Smiley face

Το μεγαλύτερο gaming event στην Ελλάδα επιστρέφει και η SAE είναι εκεί! Η SAE Athens συνεργάζεται με το Gameathlon και διοργανώνει πριν το τριήμερο του φετινού φεστιβάλ, δύο μοναδικά events, στις 18 και στις 19 Ιουνίου!

Game Industry Deep Dive

Don’t just play…create games! Στο Campus της SAE Athens (Κοραή 2, Μοσχάτο).

Tο event Game Industry Deep Dive θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18.06.2024. Αποτελεί ένα roundtable με σημαντικούς φορείς της τοπικής κοινότητας παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών, όπου θα συζητηθεί η τωρινή κατάσταση της βιομηχανίας, καθώς και οι εξελίξεις που θα προκύψουν το επόμενο διάστημα.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν επαγγελματίες του Game Industry από το εκπαιδευτικό προσωπικό της SAE, εταιρείες Game Development, Communities κ.α.

Δες τους ομιλητές μας:

  • Κωνσταντίνος Δημόπουλος – Head του Game Department της SAE Athens / Game designer and urbanist / Συντονιστής του roundtable
  • Ανδρέας Δερδεμέζης – Gameathlon Organizer
  • Λεωνίδας Χριστόπουλος – Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Οπτικών Μέσων και Επικοινωνίας – ΕΚΟΜΕ
  • Βασίλης Καραβασίλης – Communications Manager – GDA Greece
  • Χρήστος Μπίκος – Chairman – IGDA GREECE
  • Άκης Ζαχαριάδης – CEO – IPHIGAMES

Μάθε Περισσότερα & Κλείσε Θέση

Game Art Line Up

Ένα event αφιερωμένο στο Game Art! Στο Campus της SAE Athens (Κοραή 2, Μοσχάτο).

Το Game Art Line Up θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19.06.2024. Σε αυτό το event θα παρακολουθήσουμε τις ομιλίες “The process of creature animation for games” με τον Peer Lemmers και “Art in Games” με τον Γιώργο Θάνο.

  • Ο Peer Lemmers έχει εργαστεί σε πασίγνωστα projects όπως το Horizon Zero Dawn, το Jurassic World, το Rise of the Guardians και το Edge of Tomorrow. Ήταν υπεύθυνος για το animation όλων των πλασμάτων του Horizon Forbidden West.
  • Ο Γιώργος Θάνος είναι διευθυντής του Animation τμήματος της SAE Athens και παράλληλα ασχολείται με την παραγωγή 2D & 3D Computer Graphics για video games, τηλεοπτικές παραγωγές, εφαρμογές (apps) και έργα πολιτιστικής κληρονομιάς.

Μάθε Περισσότερα & Κλείσε Θέση

Ανυπομονούμε να σας δούμε στα Gameathlon Pre-events μας (18 & 19 Ιουνίου, SAE, Κοραή 2 Μοσχάτο), καθώς και στο SAE booth (28-29-30 Ιουνίου, γήπεδο Tae Kwon Do), όπου οι έμπειροι καθηγητές μας, θα είναι παρόντες μαζί πάντα με παιχνίδια σπουδαστών μας, τα οποία θα μπορείς να παίξεις.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts