Έκλεισε το roster των Immortals για το 2017

Smiley face

Μετά από μία πολύ έντονη μεταγραφική περίοδο για τους Immortals, το roster της ομάδας έχει επιτέλους κλείσει. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε πως θα πάει το πρώτο test για την καινούργια ομάδα.

‘Όπως έχουμε ήδη αναφέρει μόνο ο Pobelter παραμένει στην ομάδα από το περσινό roster. Οι τέσσερις νέοι συμπαίχτες του είναι ο Flame στο top lane, ο Dardoch στο jungle, με τους Cody Sun και Olleh να συμπληρώνουν το bot lane.

Οι Immortals βρίσκονται στην Κορέα αυτή την περίοδο για boot camp, με την ομάδα να χτίζεται εν μέσω προετοιμασίας. Η σκληρή δουλεία φαίνεται να ξεκινάει από νωρίς για τους παίχτες, που θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω φέτος.

Το πρώτο κιόλας test για την ολοκαίνουργια σύνθεση του οργανισμού λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο στο IEM Gyeonggi. Αυτή είναι μία εκπληκτική ευκαιρία για την ομάδα να δείξει τα πρώτα δείγματα της δουλείας, αλλά και να ανακαλύψει τυχών κενά.

Τα μέχρι τώρα δείγματα των Immortals είναι ανάμεικτα. Η ομάδα φαίνεται πως έχει πολλές δυνατότητες για να καταφέρει μεγάλα πράγματα, για την ώρα όμως το σίγουρο είναι πως χρειάζονται πάρα πολύ δουλεία προκειμένου να είναι ουσιαστική απειλή.

Η ομάδα πάντως είναι ακόμα στο κυνήγι για διάκριση στο IEM Gyeonggi, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Παρακάτω ακολουθεί video με τα highlight της ομάδας απέναντι στην D1 J Team.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts