Η εμπειρία μας στο GameVille

Smiley face

Πριν το πέρας του 2016, είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούμε το κατάστημα των συνεργατών μας. Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στην οδό Πολυμέρη 6, στην όμορφη πόλη του Βόλου (ή του Volo) και στο κατάστημα του GameVille.

GameVille 1

 

Το κατάστημα περιλαμβάνει την καφετέρια στο ισόγειο, εμπλουτισμένη με πολλά επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και ειδικά τραπέζια για Card Games και το κατάστημα του GameVille στον πρώτο όροφο για να προμηθευτείτε οτιδήποτε επιθυμείτε στο χώρο του Fantasy. Βέβαια, ο κύριος λόγος της επίσκεψής μας ήταν τα νέα Dungeon Rooms του καταστήματος.

 

GameVille 22

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να δημιουργείς με τα ίδια σου τα χέρια. Αυτό ακριβώς κάνει τα δωμάτια μπουντρουμιών στο GameVille ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Βδομάδες εργασιών μετέτρεψαν ένα καθημερινό δωμάτιο, σε χώρο κατάλληλο για παιχνίδια ρόλων. Παίκτες tabletop RPG έχουν την ικανότητα να απολαύσουν τις παροχές του καταστήματος καθώς παίζουν το session τους.

 

Dungeon Rooms 1

 

Επιλέγοντας το δωμάτιο με θέμα ένα δάσος, έστησα το DM’s Screen μου για να ξεκινήσω το session. Ευρύχωρο τραπέζι, εξαιρετική ηχομόνωση, τάπητας που θυμίζει γρασίδι, όλα κατάλληλα για να θέσουν τους παίκτες μου στη κατάλληλη διάθεση. Εκείνο, όμως, που επαύξησε την ποιότητα της εμπειρίας μας, ήταν το ηχοσύστημα του χώρου, άμεσα συνδεδεμένο με το laptop του Game Master. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν τα δανεικά αντίγραφα των βιβλίων της Wizard’s of the Coast, που είναι διαθέσιμα για κάθε party.

 

Dungeon Rooms 4

 

Τo session κύλισε ομαλά, το Beholder Lair μου ήταν τρομακτικό, μόνο δύο παίκτες επιβίωσαν… Για να μη πολυλογώ, η εμπειρία από τον χώρο των συνεργατών μας ήταν μοναδική. Ήταν μια ιδέα που έλλειπε από την επαρχία και ελπίζουμε να εντείνει την σύγκλιση της κοινότητας των tabletop RPG.

 

GameVille 3

 

Συνεπώς, συνιστούμε ανεπιφύλακτα την επίσκεψη στον χώρο. Είτε για καφεδάκι με επιτραπέζια, είτε για τα Dungeon Rooms, είτε για να προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά για τα hoby σας στον κόσμο του φανταστικού.

 

GameVille 4

 

Εμείς σαν GameHorizon.gr  σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts