Epic Games Store: Τα Free Εβδομαδιαία Παιχνίδια!

Smiley face

[Editor: Stelios Laoudis]

Κάθε εβδομάδα, το Epic Games Store μας δίνει δύο νέα παιχνίδια που οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για πάντα στο library τους. Κι αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο πολύ ενδιαφέροντα games που αξίζουν να τσεκάρετε! Πάμε να τα δούμε!

 

Adios

Είναι Οκτώβριος στη πόλη της Kansas. Πρωταγωνιστής μας, ένας απλός αγρότης ο οποίος κουράστηκε η μαφία να χρησιμοποιεί τη φάρμα γουρουνιών του για να ξεφορτωθούν κάθε νεκρό κι άψυχο σώμα. Όταν ένας παλιός φίλος του αγρότη, ένας hitman, έρχεται για να πετάξουν ένα άκομη πτώμα, ο χαρακτήρας μας παραδέχεται ότι δεν μπορεί να το κάνει άλλο πια. Όμως ο φίλος του έχει άλλα σχέδια. Προσπαθώντας να πείσει να αλλάξει γνώμη, οι δύο μετακινούνται γύρω από τη φάρμα και κάνουνε διάφορες μικρές δουλειές ενώ συζητάνε με το ίδιο άτομο που είναι έτοιμο οποιαδήποτε στιγμή να τους σκοτώσει αν δεν μπορεί να τους πείσει να συνεχίσουνε.

Οι απαντήσεις σου θα προσδιορίσουν και τη μοίρα σου.

Αυτό είναι το Adios, ένα walking simulator της εταιρίας Mischief που βγήκε το 2021. Με ένα πολύ ενδιαφέρον concept που φαίνεται κι από τις θετικές κριτικές του, αξίζει να το δοκιμάσετε! Και θυμηθείτε…

Adios means goodbye.

 

Hell is Others

(Writer’s note: Oh hey, αυτό το είχα κάνει Playtest σε ένα απ’ τα Betas που διοργάνωναν πριν το Launch! Πολύ πλάκα αυτό το παιχνίδι και αρκετά δύσκολο!)

Στη Century City (η κυρία τοποθεσία του Hell is Others), ο Adam Smithson προσπαθεί όσο γίνεται να ζει και να υπάρχει στο μικρό του διαμέρισμα, χωρίς τίποτα ιδιαίτερο να συμβαίνει στη ζωή του. Το μόνο που έχει να κάνει να φροντίζει ένα δέντρο bonsai για να περάσει ο χρόνος – που δεν έχει αρχή, αλλά ούτε τέλος -. Όμως αυτό το φυτό χρειάζεται να ποτίζεται με αίμα, και δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά να φύγει από το διαμέρισμα και να το βρει σε μια πόλη όπου το αίμα είναι χρήμα και ο μόνος τρόπος να το βρεις… είναι στους σκοτεινούς και χαοτικούς δρόμους. Εκεί, ο Adam όχι μόνο πρέπει να επιβιώσει απ’ τους κινδύνους της Noir-styled πόλης, αλλά και από τα ίδια άτομα που έχουν τους ίδιους σκοπούς σαν εκείνον..

Το παιχνίδι παίζεται σε ένα top-down view με pixel γραφικά. Όπως σε κάθε άλλο Extraction Looter game, οι παίκτες κάνουν deploy και πολεμάνε για την επιβίωση. Σκοπός είναι να βρεις αντικείμενα που φαίνονται χρήσιμα ώστε να ολοκληρώσεις αποστολές, και να πολεμήσεις ενάντια άλλων παικτών σε PvPvE σκηνικά μέχρι να βρεθεί ένα διαθέσιμο ασανσέρ για extraction. Με κάθε επιτυχές extraction, μπορείς να κρατήσεις ότι έφερες μαζί, όπως σφαίρες, όπλα, utilities και το οτιδήποτε άλλο. Όμως αυτό έρχεται πάντα με ρίσκο. Κάθε θάνατος σημαίνει πως ότι έφερες ή/και μάζεψες χάνεται για πάντα και πρέπει να τα ξαναβρείς. Οπότε η προετοιμασία και γρήγορες αντιδράσεις είναι must για να ανεβείς στην τροφική αλυσίδα αυτού του εγκληματικά underrated παιχνιδιού!

Αν σας ενδιαφέρουν αυτά τα παιχνίδια, είναι δωρεάν στην εφαρμογή και website του Epic Games Store μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου χωρίς έξτρα χρεώσεις! Και θυμηθείτε πως αν είστε fan των δωρεάν goodies, μπορείτε να συντονιστείτε στο GameHorizon.gr για περισσότερες ενημερώσεις και νέα!

2

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts