Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Inside για PS4

Smiley face

Το puzzle platformer/adventure game Inside ήδη θεωρείται από τα πιο “χτυπητά” games του καλοκαιριού λαμβάνοντας πολύ καλές κριτικές από τα μεγαλύτερα gaming sites. Θεωρείται πλέον ένα game που αξίζει την προσοχή σας ! Μετά την κυκλοφορία του σε Xbox One και πιο πρόσφατα σε PC, έχει ήδη προγραμματιστεί ακόμη μία εμφάνιση του παιχνιδιού, αυτή τη φορά σε PS4. Το άξιο της υπόθεσης είναι ότι δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από την πρώτη του κυκλοφορία στις 29 Ιουνίου και το Inside προετοιμάζεται για κυκλοφορία σε PS4 στις 23 Αυγούστου. Σας παραθέτουμε και την επίσημη ανακοίνωση του PlayStation στο Twitter:

Η γενικότερη άποψη που δόθηκε από το Gamesradar.com ήταν η εξής:

“Το εφιαλτικό ταξίδι του Inside είναι όχι μόνο συναρπαστικό, αλλά και τρομακτικό με αυτά τα δύο συναισθήματα να βρίσκονται σε ισορροπία. Η μοναδική πρόκληση που, ενδεχομένως, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παιχνίδι είναι τα σκοτεινά τοπία και ο άχρωμος κόσμος που το περιβάλλουν”

Στιγμιότυπο από τον σκοτεινό κόσμο του Inside. Σου ρίχνει λίγο τη διάθεση είναι η αλήθεια !!!

Στιγμιότυπο από τον σκοτεινό κόσμο του Inside. Σου ρίχνει λίγο τη διάθεση είναι η αλήθεια !!!

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Αύγουστο για PS4, για να το παίξουμε και να κρίνουμε οι ίδιοι. Το σίγουρο είναι, πάντως, πως ο σκοτεινός κόσμος που περιβάλλει τον χρήστη δεν ταιριάζει με το mood του καλοκαιριού.

Πηγή 1 Πηγή 2 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts