Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία του Attack on Titan Season 2

Smiley face

Η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν της δημιουργίας του Hajime Isayama, Attack on Titan, έρχεται τον επόμενο χρόνο, και πλέον η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει επιβεβαιωθεί, και με μερικές πληροφορίες για το τι να περιμένουν οι θεατές. Επιβεβαιώθηκε πως η δεύτερη σεζόν θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2017.

Στο Game and Guide δηλώθηκε πως η παραγωγή της σειράς έχει φτάσει στο τελικό στάδιο για την επερχόμενη σεζόν, μαζί με το storyline και τους καινούργιους χαρακτήρες. Όσοι παρακολουθούν το manga σίγουρα ξέρουν τι να περιμένουν.

Σύμφωνα με το Ecumenical News, το storyline της δεύτερης σεζόν θα περιλαμβάνει τα κεφάλαια “Clash of the Titans” και “Uprising Arcs“. Ένας από τους καινούριους χαρακτήρες θα έχει την μορφή ενός καινούριου μεγάλου τιτάνα, αλλά δεν θα είναι ένας απλός τιτάνας. Θα έχει υψηλό επίπεδο εξυπνάδας, παρόμοιο με αυτό του ανθρώπου, και θα έχει την ικανότητα να μιλάει. Θα μπορεί επίσης να μεταμορφώνεται σε άνθρωπο με την θέλησή του, όπως οι άλλοι, και το ανθρώπινό του όνομα θα είναι Zeke.

Γράψτε μας στα σχόλια αν πιστεύετε ότι η καινούρια επερχόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη από την πρώτη. Attack on Titan HYPE!

Πηγή: link

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts