Το επόμενο expansion του The Division προσθέτει ένα νέο mode

Smiley face

Μαζί με balance changes

Με το όνομα “Expansion III: Last Stand”, το επόμενο update για το δημοφιλές third person shooter της Ubisoft θα προσθέσει μια “αρένα μάχης ξεχωριστών παικτών”. Σκοπός είναι να παρέχει έναν πιο δομημένο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τους φίλους σας σε PvP. Αυτό, σε σύγκριση με τον πιο “ανοιχτό” τρόπο που παρέχει η Dark Zone.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο trailer που ακολουθεί:

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του The Division, “το Last Stand βασίζεται σε sessions και περιλαμβάνει στόχους και προϋποθέσεις νίκης, ενώ εφαρμόζει ακόμα στοιχεία της Dark Zone, όπως PvE εχθρούς και Landmarks“.

Φαίνεται πως το νέο mode θα επικεντρωθεί στην ομαδική δουλειά. Άλλοι παίκτες θα κληθούν να farmάρουν SHD tech για ενισχυτικά, ενώ άλλοι θα προσπαθήσουν να πιάσουν στρατηγικές θέσεις. Θα πρέπει να δουλέψετε αρμονικά με τους συμπαίκτες σας, αν θέλετε να νικήσετε.

Επιπλέον, το Last Stand θα φέρει και μια καινούργια Εισβολή (Incursion). Για αυτή, η Ubisoft θα δώσει λεπτομέρειες κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον. Το Update 1.6 είναι επίσης στο ορίζοντα, έχοντας σκοπό να φέρει balance changes. Οι αλλαγές, σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του expansion, θα αποτελέσουν “σημαντικό κομμάτι για την ανανέωση της μάχης στο The Division“.

Το Expansion III: Last Stand θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα για  PC, PS4 και Xbox One. Θα είναι τμήμα του Season Pass ή θα είναι ανεξάρτητη αγορά. Για την επίσημη κυκλοφορία δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία. Το expansion θα είναι διαθέσιμο στους κατόχους του Season Pass στον Test Server του The Division νωρίτερα.

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts