Έρχεται η Δεύτερη Γενιά στο Pokemon GO

Smiley face

Η αλήθεια είναι πως το viral mobile game της εποχής, Pokemon GO, χρειάζεται επειγόντως ορισμένες προσθήκες και βελτιώσεις με σκοπό τη διατήρηση της παρούσας αίγλης και του ενδιαφέροντος με την πάροδο του χρόνου. Στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter της ομάδας με τίτλο “Pokemon GO News” αναρτήθηκε στις 29 Ιουλίου μία συλλογή από φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν παραστατικά πώς θα φαίνεται η προσθήκη της “Δεύτερης Γενιάς” στο Pokemon GO.

Οι προσθήκες που σχεδιάζονται αφορούν τις εξής θεματολογίες:

1) Αναπαραγωγή ή “Breeding”

Η προσθήκη της αναπαραγωγής μεταξύ δύο Pokemon του αντίθετου φύλου θα προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον (και πιο πολλές ώρες περπάτημα !) στο game. Αρχικά, κάθε Pokemon που θα πιάνει κανείς θα χαρακτηρίζεται με βάση το φύλο εντελώς τυχαία (εκτός ορισμένων ελαχίστων εξαιρέσεων). Στη συνέχεια, εάν κατέχει κάποιος δύο ίδια Pokemon του αντίθετου φύλου, θα μπορεί να τα ωθήσει προς αναπαραγωγή, διαδικασία που θα φαίνεται στην ολοκαίνουργια καρτέλα “Daycare“. Για να ολοκληρωθεί η αναπαραγωγή θα απαιτείται η διάνυση συγκεκριμένων χιλιομέτρων μαζί με τα δύο υποψήφια Pokemon και μία άδεια θέση στην καρτέλα “Eggs”. Να σημειωθεί πως η επιτυχημένη αναπαραγωγή δεν θα είναι τελείως δεδομένη, απλά ο χρήστης θα έχει αυξημένες πιθανότητες να την πετύχει, όταν τηρήσει τις παραπάνω προϋποθέσεις.

2) Μωρά – Pokemon

Μόλις ένας παίκτης έχει πιάσει πάνω από 50 Pokemon και έχει δει πάνω από 100 (κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στην Pokedex), θα βραβευτεί με μία upgraded Pokedex, η οποία θα αυξάνει τον αριθμό στο 251. Κάτι τέτοιο θα ξεκλειδώσει την ικανότητα λήψης Pokemon της “Δεύτερης Γενιάς”, παρόλο που δεν είναι σε θέση, μέχρι στιγμής, να βρεθούν στον έξω κόσμο. Όταν γίνει upgrade η Pokedex, συγκεκριμένα Pokemon θα μπορούν να γεννούν νέα “Μωρά – Pokemon”, τα αυγά των οποίων θα εκκολάπτονται με τον ήδη γνωστό τρόπο.

image1_generation2_pokemon_incoming_baby_pokemon

3) Εξελίξεις 

Η Pokedex έχει γίνει upgrade και το πρώτο αυγό έχει εκκολαφθεί σε ένα Μωρό – Pokemon. Μετά τι γίνεται ? Η απάντηση είναι η εξής: Ένα νέο stage ξεκλειδώνεται και ένας αριθμός Pokemon θα έχει πρόσβαση σε ολοκαίνουργιες εξελίξεις ! Μερικές από αυτές, όπως του Golbat, θα απαιτούν Candies, ενώ άλλες, όπως της Eevee, θα χρειάζονται Chance. Πολλές από τις καινούργιες εξελίξεις θα χρειάζονται μερικά καινούργια items, τα οποία θα μπορούν να εμφανιστούν στις Pokestops όπως και στο Shop. Μόλις αποκτηθεί το item, θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με τα Candies, για να εξελιχθεί ένα συγκεκριμένο Pokemon.

4) Οι starters της “Δεύτερης Γενιάς”

Μόλις ένας χρήστης αποκτήσει τόσο ένα Μωρό – pokemon, όσο και μία εξέλιξη, θα έρθει σε επαφή μαζί του ο Καθηγητής Willow και θα τον συγχαρεί. Στο σημείο αυτό, ο Καθηγητής θα προσφέρει στον παίκτη την επιλογή τριών αρχικών Pokemon (όπως έγινε και στην αρχή του παιχνιδιού !). Μετά από αυτό το σημείο τα Pokemon της “Δεύτερης Γενιάς” θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται στη φύση ΜΟΝΟ στους παίκτες που πέρασαν τα παραπάνω κατώφλια. Για παράδειγμα, πολλά από αυτά τα Pokemon θα εμφανίζονται μόνο τη νύχτα, όπως το Hoot – hoot που θα αντικαταστήσει τα Pidgeys εκείνες τις ώρες.

image1_generation2_pokemon_incoming

Τέτοια νέα πρέπει να μαθαίνουν οι πανταχού gamers για το Pokemon GO, έτσι ώστε να μην εκλείψει το ήδη τεράστιο ενδιαφέρον. Θα σας ενημερώνουμε περαιτέρω επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, μόλις μαθαίνουμε οτιδήποτε καινούργιο ! 

 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts