Έρχεται η σειρά παιχνιδιών Starcraft 2: Nova Covert Ops τέλη Μαρτίου

Smiley face

Στις 30 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Starcraft 2 και θα ονομάζεται Nova Covert Ops. Η σειρά θα περιλαμβάνει εννέα αποστολές στην διάρκεια τριών επεισοδίων με την καθεμία να κοστίζει 7.5$ (περίπου 7 ευρώ) και το ολοκληρωμένο πακέτο 15$ (περίπου 14 ευρώ). Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν το πλήρες πακέτο, μπορούν να επισκεφθούν το αρμόδιο site εδώ.

Η στρατηγική πάνω απ’ όλα …

Στο main story ο χρήστης έχει τον έλεγχο της Nova, ενός psionic Ghost που εκπαιδεύεται με σκοπό να γίνει ο τέλειος μυστικός πράκτορας. H Nova θεωρείται ως το πιο αθόρυβο και τρομακτικό Ghost σε ολόκληρο το Dominion. Η κυριαρχία του αυτοκράτορα Valerian βρίσκεται υπό απειλή και για κάποιον ανεξήγητο λόγο τα υπόλοιπα Ghosts απουσιάζουν από την ενεργό δράση. Στη διαδρομή για την ανίχνευση τους έρχεται κανείς αντιμέτωπος με μία μυστηριώδης οργάνωση, την Defenders of Man, και προσπαθεί να εξακριβώσει και να αποκαλύψει τις διάφορες συνωμοσίες που κρύβονται από πίσω. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ένα intro του Starcraft 2: Nova Covert Ops.

Η σειρά Starcraft 2: Nova Covert Ops βρίσκει ανταπόκριση στο κοινό των gamers οι οποίοι προτιμούν να παίζουν αυτοτελείς αποστολές ενταγμένες σε επεισόδια και όχι ολόκληρο το game εξ’ αρχής (στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται αναφορά για το Starcraft 2). Να σημειωθεί ότι μπορεί κανείς να αγοράσει το Nova Covert Ops μαζί με την εγκατάσταση του δωρεάν Starter Edition και χωρίς την προϋπόθεση expansions. Τα επεισόδια επρόκειτο να ολοκληρωθούν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 το αργότερο.

Μείνετε συντονισμένοι με το GameHorizon.gr για όλα τα νέα του Gaming, Anime, Gaming Gear αλλά και PnP.

Πηγή Πηγή

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts