Έρχεται το Path of Exile: The Fall of Oriath

Smiley face

Άντε πάλι reinstall

Όπως μας δίδαξε ο Kratos στο God of War, η μόνη χρησιμότητα των θεών είναι να τους βγάζεις τα άντερα και να τους παίρνεις τις δυνάμεις. Αν έχεις και ένα πίνακα που θυμίζει την κάθε θεοκτονία σου, ακόμα καλύτερα. Αυτά και άλλα πολλά σας περιμένουν στο νέο expansion του Path of Exile.

Το Fall of Oriath είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τη σκληροπυρηνική κοινότητα του Path of Exile, αλλά και για να διορθώσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουν οι νέοι παίκτες. Θα επικεντρωθεί στην εκστρατεία, διπλασιάζοντας τη σε μέγεθος και συνεχίζοντας την ιστορία που στήνεται στα πρώτα τέσσερα acts. Το Act 5 θα είναι μια ολοκαίνουργια περιοχή, ενώ τα 6-10 θα σας πάνε στις περιοχές που ήδη έχετε εξερευνήσει. Αλλά, θα έχετε νέες ιστορίες, bosses και μονοπάτια.

Αν αυτό σας τρομάζει πως θα δείτε τα ίδια και τα ίδια, μη φοβάστε. Η Grinding Gear Games αποκαλεί τα Acts 6-10 “Part Two”, δίνοντας την υπόσχεση πως θα είναι εντελώς διαφορετικά. Κάποιες περιοχές θα είναι πολύ πιο διαφορετικές από άλλες. Για παράδειγμα, ένα boss που θα νικήσετε σε ένα βάλτο, θα ανακαλύψετε πως έχει μολύνει την περιοχή και τη δεύτερη φορά που θα την επισκεφτείτε, θα έχει γίνει ένα πολύχρωμο λιβάδι.

Πέρα από αυτά, θα μπορείτε να επισκεφτείτε την πόλη Oriath, μαζί με μια εξήγηση για όσα έγιναν αφού εξοριστήκατε λίγο πριν την Act 1. Αν δίνετε δεκάρες για το lore, θα ενθουσιαστείτε, καθώς θα πάτε στο μέρος που έχετε ακούσει τόσα πολλά για λίγη παραδοσιακή εκδίκηση.

Τεχνικά μιλώντας, θα υπάρξουν μερικές μεγάλες αλλαγές σε συστήματα και balance. Για αρχή, τέλος το Double dipping (διπλός damage modifier σε μια damage source). Πρόκειται για μια κοινή πρακτική που εφαρμόζεται σε πολλά builds προς το τέλος του παιχνιδιού. Η αφαίρεσή του θα είναι σίγουρα δραστική, αλλά η Grinding Gear Games πιστεύει πως τελικά θα συστήσει τους παίκτες σε βιώσιμα και πιο ισορροπημένα builds. Από εκεί και πέρα, να περιμένετε νέα items, νέα skill gems και πολλά ακόμα. Λεπτομέρειες για αυτά, θα μάθουμε τις εβδομάδες που ακολουθούν.

Συν ότι μπορείτε να ξεκοιλιάσετε θεούς-bosses. Τι πιο γαμάτο;

Υπομονή μέχρι την αρχή του beta στα τέλη Απριλίου/αρχές Μαϊου, ή την πλήρη κυκλοφορία τον Ιούνιο-Ιούλιο που μας έρχεται.

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts