Έρχεται το Injustice 2

Smiley face

Πρόσφατα έκανε την online εμφάνισή της μία αφίσα, η οποία φανερώνει το νέο fighting game Injustice 2. Το παιχνίδι επρόκειτο για τη συνέχεια της προηγούμενης έκδοσης Injustice: Gods Among Us, ενός fighting παιχνιδιού με “άρωμα” της DC και παραγωγή από την εταιρία – δημιουργό του Mortal Kombat, NetherRealm. Το Injustice: Gods Among Us κυκλοφόρησε το 2013 σε παγκόσμια κλίμακα και σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες.

Η αφίσα που κυκλοφόρησε παρουσιάζει τον Batman να ετοιμάζεται να γρονθοκοπήσει τον Flash και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον παρακάτω λογαριασμό Twitter.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούστηκαν φήμες περί κυκλοφορίας του νέου Injustice 2. Τον περασμένο μήνα, ένας Γαλλικός ιστότοπος, εν ονόματι Gameblog, ανέφερε ότι το Injustice 2 επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2017. Η πηγή πληροφορίας ήρθε από το forum NeoGAF. Επιπλέον, οι πηγές του Eurogamer.net αναφέρουν ότι η δημιουργία του παιχνιδιού είναι γεγονός και προορίζεται επίσημη ανακοίνωση στο τέλος της εβδομάδας. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το story trailer του τρέχοντος τίτλου Injustice: Gods Among Us.

Πηγή 

0

Video of the day

Latest Partnership

Recent Posts